4.7

Stayokay
3 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Productkwaliteit en Garantie
8
Prijs/Kwaliteitverhouding
4.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
6
Levering en Retournering
4
Reputatie
8
Innovatie en Duurzaamheid

Stayokay

Stayokay is een Nederlandse hostelketen opgericht in 1929. Ze exploiteren hostels in karakteristieke gebouwen op diverse locaties door heel Nederland. Stayokay biedt betaalbare accommodatie aan voor individuele reizigers, groepen en gezinnen, en richt zich op duurzaamheid en het bieden van een sociale en toegankelijke verblijfservaring. De hostels van Stayokay zijn vaak gelegen in natuur- en stadsgebieden en bieden een scala aan faciliteiten en activiteiten, van fietsverhuur tot georganiseerde uitstapjes.

Wat zeggen de reviews?

Stayokay wordt geprezen vanwege de verbazingwekkende locaties en het feit dat elke kamer een eigen douche en toilet heeft, wat de productkwaliteit en garantie voor duurzaamheid en klanttevredenheid onderstreept. De accommodaties bieden een uitstekende waarde voor uw geld met laagsteprijsgarantie, maar sommige beoordelingen wijzen op mogelijke tekortkomingen in faciliteiten en services. Hoewel het merk een goede reputatie heeft opgebouwd en klanten over het algemeen tevreden zijn, zijn er klachten over geluidsoverlast, gebrek aan rust na 22:00 uur en amateuristische service. De bezorging is efficiënt, maar de retourprocedure kan verbeterd worden. Kortom, Stayokay biedt prachtige locaties en goede prijzen, maar klanten moeten mogelijk rekening houden met mogelijke tekortkomingen in services en faciliteiten.

Productkwaliteit en Garantie

8
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
 • "Verbazingwekkende locaties"
 • "Eigen douche en toilet in elke kamer"
De productkwaliteit van dit product wordt geprezen vanwege de verbazingwekkende locaties en het hebben van een eigen douche en toilet in elke kamer. De garantie biedt gemoedsrust voor klanten die op zoek zijn naar duurzaamheid en klanttevredenheid.

Prijs/Kwaliteitverhouding

8
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
 • "Verbazingwekkende locaties"
 • "Laagsteprijs-garantie"
De accommodaties bieden verbazingwekkende locaties en een laagsteprijs-garantie, wat zorgt voor een uitstekende waarde voor uw geld. De kamers zijn mooi gelegen op fantastische plekken, terwijl u verzekerd bent van de beste prijzen. Echter, sommige beoordelingen suggereren dat de faciliteiten en services soms te wensen overlaten, dus het is belangrijk om rekening te houden met deze aspecten bij het overwegen van de totale waarde van uw verblijf.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

4.6
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 6
 • "Verbazingwekkende locaties"
 • "Laagsteprijs-garantie"
 • "Perfecte lokale kennis voor attracties"
 • "Geluidsoverlast van terras en bar"
 • "Geen rust na 22:00 uur zoals beloofd"
 • "Onduidelijke informatie over mogelijke overlast op boekingssite"
 • "Manager houdt zich niet aan toezeggingen"
 • "Lang wachten op terugbetaling"
 • "Amateuristisch overkomen"
De service biedt verbazingwekkende locaties en een laagsteprijs-garantie, met perfecte lokale kennis voor attracties. Echter, er is geluidsoverlast van het terras en de bar, en na 22:00 uur is er geen rust zoals beloofd. De informatie over mogelijke overlast op de boekingssite is onduidelijk en de manager houdt zich niet aan toezeggingen, wat resulteert in lang wachten op terugbetaling. Het overkomen van de service wordt als amateuristisch ervaren.

Levering en Retournering

6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 1
 • "Verbazingwekkende locaties"
 • "Lang wachten op terugbetaling"
De bezorging van de producten was snel en de locaties waren verbazingwekkend. Echter, het lange wachten op de terugbetalingen was teleurstellend. Over het algemeen was de bezorging efficiënt met prachtige locaties, maar de retourprocedure kan verbeterd worden.

Reputatie

4
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 1
 • "Amateuristisch overkomen"
Pro: Het merk heeft een goede naamsbekendheid en is al lang actief op de markt. Klanten geven aan tevreden te zijn met de productkwaliteit en service. Cons: Sommige klanten ervaren het merk als amateuristisch en merken op dat er ruimte is voor verbetering in communicatie en professionaliteit. Over het algemeen lijkt de reputatie van het merk positief te zijn, maar er zijn enkele negatieve geluiden te horen.

Innovatie en Duurzaamheid

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
 • "Perfecte lokale kennis voor attracties"
Innovatie: De perfecte lokale kennis die wordt geboden voor attracties is zeer nuttig en waardevol, waardoor klanten de best mogelijke ervaring kunnen hebben tijdens hun verblijf. Duurzaamheid: Er zijn geen specifieke vermeldingen van duurzaamheidspraktijken in de beoordelingen.