Roompot reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Roompot

We gaan als Nederlanders regelmatig op vakantie. Wellicht dat je zelf nu opzoek bent naar een geschikte locatie. Dan kan het goed zijn dat je tijdens je zoektocht misschien wel eens iets van Roompot bent tegenkomen. De grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland.

Alleen voordat je beslist om een vakantie te boeken bij een van de locaties van de Roompot Group, wil je waarschijnlijk volledig overtuigd zijn dat ze aan je eisen, verwachtingen en hoop zullen voldoen. Daarbij is de vraag: ‘’Wat voor ervaringen doen consumenten op die eerder bij Roompot hebben geboekt nou echt op?’’ van essentie. Om precies hier wijzer in te worden kan je reviews en beoordelingen op ons portaal vinden.

Wat is Roompot

Roompot, ook bekend als de Roompot Group, is Nederlands grootste aanbieder van vakantieparken en de tweede grootste van Europa. Daarom staan dan ook meer dan 2.000+ medewerkers elke dag klaar, om je vakantie vloeiend te laten verlopen. Vandaag de dag worden er dan ook ieder jaar zo’n 17 miljoen overnachtingen geboekt in de meer dan 17.000+ accommodaties van Roompot. Het bedrijf is opgericht in 1965, in Kamperland. Sinds 2014 is Jurgen van Cutsem de CEO van het bedrijf. Zo is een ‘’eenvoudige camping’’ in de laatste 55+ jaar uitgegroeid tot een marktspeler.

Producten en diensten Roompot

Roompot biedt allerlei type accommodaties aan, dit doen ze dan ook in diverse landen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en België. Op de webshop van Roompot kan je zelf de ‘’zoek & boek’’ optie gebruiken om jouw (potentiële) vakantie te boeken. Daarbij moet je uiteraard kenmerken aangeven zoals de datum, aantal gasten de bestemming, etc. Verder kan je zelf ook je zoektocht specificeren op bepaalde aspecten, zoals: (extra) comfort, unieke ervaring, faciliteiten en nog veel meer.

Interesse in een partnerschap met Roompot? Dan is dat mogelijk in de vorm van een affiliate programma. Daarvoor kan je je via de website van Roompot aanmelden. Het bedrijf zet zich naar eigen zeggen ook voor het milieu in, zo werken ze voor 50% minder Co2 uitstoot en restafval, voor het jaar 2030. Meer informatie over de duurzame doelstellingen kan op hun website worden gevonden.

Contact

Nog vragen voor Roompot? Neem dan een van de volgende methodes in acht, om contact met ze op te nemen. Telefonisch (Whatsapp) via: 0622167156, vanaf 9:00 worden berichten beantwoord. Bellen naar: 088 - 0444999 (Nederland) en 02 669 81 97 (Belgie). Als postadres hanteren ze: Hoofdkantoor Roompot Group B.V. Postbus 6 4460 AA Goes. Zelf research doen is mogelijk met de volgende twee nummers: KVK nummer: 22031538 BTW nummer: NL 0095.83.956.B01. Daarnaast vallen diverse veelgestelde vragen op de website pagina voor service & contact, te vinden.

Reviews en beoordelingen Roompot

Al ooit gebruik gemaakt van de diensten van Roompot? Wat voor ervaring was dat dan, was deze positief of negatief? Laat in de vorm van een review weten wat je van de klantenservice, accommodatie en diensten van Roompot vondt. Op die manier krijgen andere een beter idee over wat ze van Roompot kunnen verwachten. Wil je meer leren over Roompot of andere bedrijven? Dan kan je reviews en beoordelingen op ons platform vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review