roan reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

roan

Hou jij ervan om op camping te gaan, en wil je dit keer naar een andere locatie dan voorheen? Dan kan het zijn dat het niet altijd even simpel is om een reis te regelen. Roan Campingvakanties is een bedrijf dat je daarbij misschien kan helpen.

Voordat je gebruik gaat maken van de producten en diensten van Roan Campingvakanties, wil je wel weten of de onderneming aan jouw wensen zal voldoen. Denk daarbij aan kwesties als: hoe werkt een camping boeken bij Roan Campingvakanties? Valt de onderneming wel te vertrouwen? Wat zijn mijn mogelijkheden als ik ontevreden ben bij mijn aankomst? Waar kan ik contact opnemen met Roan Campingvakanties als ik een vraag, opmerking of klacht wil delen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen, kan je op onze reviewsite, Roan Campingvakanties beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgegaan zijn.

Wat is Roan Campingvakanties

Roan Campingvakanties is een onderneming die inmiddels al meer dan 35 jaar lang luxe kampeervakantie voor gezinnen verzorgt. Het bedrijf is initieel begonnen met 3 Franse Campings en een kantoor in Nederland. Hedendaags is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf dat op meer dan 100 campings accommodaties aanbiedt verdeeld over 8 landen. Die landen zijn: Nederland, Italië, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, Sloevenië, Frankrijk en Luxemburg.

Producten en diensten Roan Campingvakanties

Ben je benieuwd naar de accommodaties en locaties die beschikbaar zijn bij Roan Campingvakanties? Dan is het mogelijk om deze te bekijken op hun website. Als je daar beland bent kun je gelijk beginnen met jouw zoektocht. Zo is het mogelijk bovenaan te sorteren op basis van de categorieën: Campings, Populaire campings, Inspiratie voor jou!, Accommodaties, Zoek & boek, Service & contact. Via de homepagina heb je de optie om zelf te zoeken en boeken, daarbij geef je een tijdsperiode, regio, aankomst- en vertrekdatum aan. Beschikbare accommodaties zijn: Stacaravans, Lodgetenten, Bungalowtenten en Kampeerplaatsen.

Boeken

Klaar om te boeken? Dan kun je bij het betalen gebruik maken van methodes, als: iDEAL, Mastercard en Visa. Over Extra’s bij het boeken en reisvoorwaarden is het mogelijk om meer kennis op te doen op de website van Roan Campingvakanties, zodat je compleet voorbereid bent voordat je op vakantie gaat.

Contact

Heb je een vraag, opmerking, of suggestie die je wilt delen met Roan Campingvakanties? Dan gaat contact opnemen op diverse wijze, zo kun je op de website veelgesteld vragen vinden, waar je misschien al een antwoord op je vraag kunt lezen. Verder is het mogelijk om op de site via de live chat met een medewerker van het bedrijf te chatten. Via een contactformulier dat op de site te vinden is vallen berichten met het bedrijf te delen.

Reviews en beoordelingen Roan Campingvakanties

Heb je al eens eerder een kampeerreis geboekt bij Roan Campingvakanties? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over Roan Campingvakanties met ons in de vorm van een beoordeling en review. Zo maak je het immers makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf om te bepalen of ze gebruik willen maken van Roan Campingvakanties. Als je zelf graag meer reviews en beoordelingen over soortgelijke onderneming leest kan dat ook, bezoek daarvoor onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review