Paul Camper

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Paul Camper

Je wil eens niet met het vliegtuig op vakantie, maar je auto is niet comfortabel genoeg om lang in te reizen. Wat ga je dan doen? Misschien zie je reizen met een camper zitten? Eens iets anders. Helaas beschik je niet over een camper, hoe kan je dan je vakantie voorzetten? Er zijn laatste tijd meer websites waar je een caravan of camper kan huren voor de periode wanneer jij op vakantie wil gaan. Je wil graag dat je vakantie soepel loopt, en dus wil je wel dat de caravans zeker voldoen aan verschillende vereisten, maar hoe weet je dat nu? Via reviews van anderen kan je lezen hoe zij dit ervaren hebben en of zij er tevreden mee waren.

Over PaulCamper

PaulCamper is een online website die campers verhuurt in Nederland en Duitsland. Naast een website hebben ze ook een app. Zij beschikken niet zelf over campers maar is een particuliere camper-sharing platform. Dit betekent dat particulieren hun camper verhuren aan mensen die graag een camper willen gebruiker om op vakantie te gaan, of gewoon voor een kort weekendje. Ze beschikken over 12.285 verschillende soorten campers, maar ook caravans, bus-campers en nog veel meer.

Producten en diensten PaulCamper.nl

Hoe een caravan huren
In drie stappen kan je je droomcaravan huren. Als eerste zoek je tussen het groot aanbod aan verschillende soorten caravans je droomcaravan. Hier heb je de keuze waar je start en waar en wanneer je de caravan wil ophalen en terug inleveren. Daarnaast heb je veel verschillende filters zodat je uw ideale camper kan vinden tussen het groot aanbod. Hierna kan je een vrijblijvende aanvraag doen aan de caravan verhuurder. Details bespreek en regel je met hen. Als laatste doe je de betaling en heb je een contract met de verhuurder.

Veiligheid
De verhuurders die op de website en app staan zijn allemaal geverifieerd. De verhuurders zijn ervaren kampeerders die beoordeeld zijn door een tal van huurder, namelijk meer dan 100.000.

Betaling en kosten
De betaling gebeurd veilig. De prijs die je ziet is de all-in prijs. De verhuurders mogen geen extra kosten aanrekenen. De enige extra kost die je hebt is de benzine. Bij het huren van een camper verkrijg je een verzekering en een Europa-brede pechhulp. Hierdoor kan je met een gerust hart vertrekken. Indien er toch problemen zich voordoen of je extra vragen hebt, is PaulCamper bereikbaar via de klantenservice.

Magazine van Paulcamper
PaulCamper heeft ook een magazine waarin verschillende tips, ervaringen of rondreizen in staan. Hier kan je inspiratie doen over locaties, of eventueel nodige zaken vinden die je reis nog aangenamer maken.

Reviews en ervaringen met PaulCamper

Heb je ooit al eens je reis gepland met een camper via PaulCamper? Laat het ons zeker weten hoe dit ging! Was alles in orde, of heb je problemen ervaren? Heeft de klantenservice je goed geholpen indien er een probleem was, of niet zozeer? Hoe meer informatie je geeft, hoe beter toekomstige klanten kunnen beslissen of dit iets is waarnaar zij zoeken. We bedanken je alvast voor je hulp.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mika 1 jaar geleden
8.5
"Ik heb onlangs een camper gehuurd bij PaulCamper en het was een fantastische ervaring! Het proces om de camper te huren was gemakkelijk en intuïtief - ik hoefde alleen maar de data in te vo...

Alle reviews ( 1 )

"Een fantastische ervaring bij PaulCamper"

"Ik heb onlangs een camper gehuurd bij PaulCamper en het was een fantastische ervaring! Het proces om de camper te huren was gemakkelijk en intuïtief - ik hoefde alleen maar de data in te voeren waarvoor ik de camper wilde huren, mijn locatiegegevens en toen kwamen er meerdere opties naar voren. Ik had veel keuze uit verschillende campers tegen redelijke prijzen. De verhuurders waren erg vriendelijk en stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden. Bovendien zat er ook nog eens all-risk verzekering bij voor extra gemoedsrust. Deze service is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de vrijheid van het reizen met een camper zonder alle kosten van het bezitten van één. Ik zou deze service ten zeerste aanbevelen aan iemand die op zoek is naar betaalbare huuropties omdat je direct kunt communiceren met eigenaren zodat alles tot in detail kan worden besproken. Kortom, PaulCamper geeft je de ultieme vrijheid om te reizen wanneer jij dat wilt,dankzij hun eenvoudig en veilige online boekingssysteem."

M
Mika 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!