Musement reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Musement

Als toerist zijnde is het soms moeilijk om tijdens je reizen de leuke, geschikte en adembenemende plekken en activiteiten te vinden. Welke attracties, musea en activiteiten zijn het nou eigenlijk wel waard, of niet waard. Om daar een beter beeld over te krijgen kan je gebruik maken van Musement.

Alleen is Musement wel betrouwbaar, wat kun je eigenlijk van hun klantenservice en diensten verwachten? Om daar een beter beeld over te krijgen kan je op onze reviewsite terecht, voor beoordelingen en ervaringen van klanten die al eens eerder Musement hebben gebruikt. Heb jij al ooit gebruik gemaakt van Musement, laat hier dan een review achter!

Over Musement

Musement werd opgericht in 2013 door vier entrepreneurs, sindsdien zijn ze global uitgebreid vanuit hun hoofdkantoor in Milaan. Vandaag de dag bieden ze activiteiten, attracties, tours en andere diensten aan in meer dan 80 landen. Momenteel maken zo’n 50.000 mensen maandelijks van hun diensten gebruik, aldus Musement zelf. Het doel is om toeristen te helpen om de beste keuzes te geven voor leuke activiteiten, die te boeken zijn op meerdere devices zoals je laptop, telefoon of tablet. Er werken zo’n 200 Musement experts om de beste activiteiten voor jou te vinden. Musement is een onderdeel van de TUI Group.

Musement assortiment

Eenmaal aangekomen op de webshop van Musement vind je diverse bestemmingen en toplocaties waar (vaak) meerdere activiteiten mogelijk zijn. Op hun thuispagina vind je ook de dagelijkse aanbiedingen, een speciaal assortiment bestaande uit activiteiten in de korting. Topattracties zoals de eiffeltoren, sagrada familia en het Picasso museum malaga, zijn ook op hun thuispagina te vinden.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze bestemmingen of attracties kan je er op klikken en dan krijg je alle activiteiten te zien, met beschrijvingen, prijs, recensies en andere informatie. Dit aanbod kan ook worden gesorteerd op kenmerken als rating, prijs en populariteit. Het annuleren van een activiteit kan gratis. Volgens Musement worden ook alle nodige maatregelen getroffen zodat je op de veiligste manier kunt genieten.

Sustainability

Duurzaamheid speelt voor Musement een belangrijke rol, vandaar dat ze een framework gebruiken om de duurzaamheid van hun bedrijf te monitoren, identificeren en te verbeteren. Zo hebben ze trainingsprogramma's voor hun medewerkers, op het gebied van duurzaamheid. Andere maatregelen zijn lokale gemeenschappen en mensen in acht houden, oog hebben voor de natuur. Menselijke rechten respecteren en dit ook van partners en leveranciers verwachten en controleren. Dierenwelzijn in acht nemen, zodat ervaringen met dieren altijd samengaan met dierenwelzijn.

Schrijf een review over Musement

Al ooit een activiteit via Musement geboekt? Laat hier dan achter wat je er van dacht in de vorm van een review. Je zou kunnen schrijven over hoe leuk je de activiteiten vond en of je het andere consumenten zou aanraden. We zijn erg benieuwd naar jouw mening, ook andere geïnteresseerde consumenten kunnen baat aan deze hebben. Ze kunnen dan namelijk potentieel een beter beeld vormen over Musement en of deze aan hun eisen en verwachtingen zal voldoen. Meer leren over andere bedrijven kan bij ons door reviews en ervaringen te lezen.Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review