Molenheide

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Molenheide

Molenheide Vakantiepark is de naam van een natuur- en recreatiegebied dat zich bevindt ten noorden van Helchteren, in de Belgische gemeente Houthalen-Helchteren in de provincie Belgisch Limburg. Het omvat een bungalowpark en camping van 180 hectare met een aantal overdekte- en openlucht attracties zoals een subtropisch zwembad en een binnenspeelparadijs. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Molenheide vakantiepark lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Molenheide Vakantiepark

Het vakantiepark Molenheide bevindt zich dus ten noorden van Helchteren, wat ligt in de Belgische gemeente Houthalen-Helchteren. Deze plaats bevindt zich in de provincie Belgisch Limburg. Het is een van de grootste bungalowparken in Belgisch Limburg en heeft al diverse awards en prijzen op zijn naam staan. Zo classificieert Departement Internationaal Vlaanderen het vakantiepark als een vijf sterren vakantiepark. Misschien ook wel een leuk weetje is dat park Molenheide voor honderd procent draait op groene energie.

Producten en diensten van Molenheide Vakantiepark

Molenheide Vakantiepark is gelegen aan Molenheidestraat 5. Het omvat een bungalowpark en camping van 180 hectare met een aantal overdekte- en openluchtattracties zoals bijvoorbeeld een subtropisch zwembad en een binnenspeelparadijs. Daaraan grenzend ligt een gemeentelijk wild- en wandelpark. Het is een 100 hectare groot bosgebied met voornamelijk naaldbomen op een zandige bodem. Er loopt van alles rond: damherten, reeën en everzwijnen. Ook is er een eendenvijver en zijn er enkele volières. De wandelroutes variëren in kilometers, er zijn korte routes voor de minder ervaren wandelaars en langere routes voor de ervaren wandelaars.

Op Park Molenheide zelf is voor jong en oud ook van alles te ontdekken. Het belangrijkste punt is hier dat het park bij zowel zon als regen faciliteiten biedt voor een leuke vakantie. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld urenlang overdekt spelen in het speelparadijs dat met 20,000m2 het grootste is van Limburg of kunnen ze zwemmen in Aquapolis met vier glijbanen en een peuterbad. Buiten is er ook van alles te doen: zo is er een grote buitenspeeltuin, een voetbalveld met kunstgras in de kooi en het grote wild- en wandelpark direct gelegen aan Park Molenheide. Daarnaast ligt Molenheide Vakantiepark ook dichtbij allerlei bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld Plopsaland in Hasselt.

Aanbevelingen, klachten en tips over Molenheide Vakantiepark

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Molenheide Vakantiepark? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Molenheide Vakantiepark op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Molenheide Vakantiepark vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Molenheide Vakantiepark of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Molenheide Vakantiepark nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review