Mökki Travel

Alle reviews

Mökki Travel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Mökki Travel

Mökki Travel is opgericht door de twee Nederlanders Wim en Laura. Samen hebben zij veel gereisd, toen zij in Fins Lapland aankwamen viel het kwartje. Ze zagen zoveel mooie huisjes die op dat moment alleen nog maar werden verhuurd aan Finse toeristen dat ze voelden dat ze hier meer mee moesten doen: zo werd Mökki Travel geboren. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mökki Travel lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Mökki Travel achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Mökki Travel
Nu komt vast de vraag "Maar wat is een mökki dan?" bij u op. De Finnen hebben zo hun eigen manier van vakantie vieren. Een van de manieren waarop ze dit doen is door te verblijven in een zogeheten mökki. Veel finnen bezitten ook een eigen mökki. Ze komen hier graag om te ontspannen en er even te ontspannen. Mökki is het Finse woord voor vakantiehuisje, meestal gebouwd van hout en altijd in de Finse natuur. Eigenlijk alle Finse mökki's hebben een eigen sauna en een open haard. Ze zijn er in alle soorten en maten, er zijn authentieke huisjes gebouwd van boomstammen en luxeuze villa's voor wel tien personen. Mökki Travel verhuurt deze Finse vakantie huisjes dus. 

Producten en Diensten van Mökki Travel
Bij Mökki Travel staat het logeren in een mökki als vakantiehuisje dus centraal. Maar wat bieden ze daarnaast aan, ook qua activiteiten? Het reisbureau biedt diverse soorten reizen aan: romantische zomerreizen, actieve zomerreizen, reizen met kinderen, wintersportreizen, actieve reizen en de speciale noorderlichtreizen. Naast al deze reizen waar u uit kunt kiezen kunt u ook uw eigen reis samenstellen als u dat liever wilt. Dan regelt het reisbureau de mökki en regelt u zelf de rest van uw activiteiten tijdens de reis. 

Maar wat voor activiteiten kunt u dan in het Finse Lapland verwachten? Allereerst kunt u gaan vissen op een van de vele rivieren die het land telt, maar u kunt er ook voor kiezen om te gaan raften op deze rivieren. Als dat niet helemaal uw ding is kunt u op fatbike safari met een gids die u alle mooie plekjes kan laten zien en u kennis laat maken met de Finse levensstijl. Als u durft kunt u ook beren spotten of SUPPEN in de zomer in het Oulanska National Park. SUPPEN, ook wel Stand Up Paddling moet u natuurlijk eerst leren. Daarom biedt het reisbureau ook basislessen aan. Als dat u ding niet is kunt u een kano trip van 24 kilometer maken in Oulanka National Park. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Mökki Travel
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Mökki Travel? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Mökki Travel op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mökki Travel vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Mökki Travel of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Mökki Travel nu achter.