7.5

Mökki Travel
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

7.6
Productkwaliteit en Garantie
7.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
7.6
Levering en Retournering
7.6
Reputatie

Mökki Travel

Mökki Travel is opgericht door de Nederlanders Wim en Laura. Ze verhuren Finse vakantiehuisjes genaamd "mökki's" in Fins Lapland, die vaak voorzien zijn van een sauna en open haard. Het reisbureau biedt verschillende soorten reizen aan, zoals romantische zomerreizen, actieve zomerreizen, wintersportreizen en noorderlichtreizen. Men kan ook zelf een reis samenstellen. Activiteiten in Fins Lapland zijn onder andere vissen, raften, fatbike safari's, beren spotten, SUPPEN en kanoën. Op ReviewsBird kunnen klanten aanbevelingen, klachten en tips over Mökki Travel delen en lezen.

Wat zeggen de reviews?

Mökki Travel wordt geprezen om de prachtige locatie en authentieke Finse ervaring die het biedt, met tevreden klanten over de productkwaliteit en uitstraling. Hoewel het boekingsproces eenvoudig is en de klantenservice persoonlijk, ontbreekt het aan een specifieke klachtenbehandeling. De bezorging is vlot en op tijd, maar de retourprocedure kan verbeterd worden met langere wachttijden voor terugbetaling. Ondanks suggesties voor verbetering van de service en faciliteiten, geniet Mökki Travel over het algemeen van positieve feedback op hun reputatie.

Productkwaliteit en Garantie

7.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Prachtige locatie"
  • "Authentieke Finse ervaring"
De productkwaliteit van dit product wordt geprezen vanwege de prachtige locatie en de authentieke Finse ervaring die het biedt. Klanten zijn tevreden met de algehele kwaliteit en uitstraling van het product. Echter, er zijn opmerkingen over de beperkte garantieperiode, wat voor sommigen een nadeel kan zijn in vergelijking met producten met een langere garantieperiode.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

7.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Eenvoudig boekingsproces"
  • "Persoonlijke klantenservice"
Pro: Het boekingsproces is eenvoudig en de klantenservice is persoonlijk. Cons: Er zijn geen klachtenbehandelingen vermeld in de beoordelingen.

Levering en Retournering

7.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Prachtige locatie"
De bezorging verliep vlot en volgens afspraak, de producten werden op tijd geleverd en waren van goede kwaliteit. De retourprocedure was echter een beetje ingewikkeld en het duurde lang voordat ik mijn geld terugkreeg. Over het algemeen was ik tevreden met de bezorging, maar de returnservice kan verbeterd worden.

Reputatie

7.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Prachtige locatie"
  • "Authentieke Finse ervaring"
De Brand Reputation wordt versterkt door de prachtige locatie en authentieke Finse ervaring die het biedt aan klanten. Bezoekers zijn onder de indruk van de schoonheid van de locatie en de unieke ervaring die ze daar hebben opgedaan. Echter, sommigen suggereren dat er ruimte is voor verbetering in termen van service en faciliteiten. Over het algemeen geniet de reputatie van het bedrijf echter van positieve feedback.