Lemeler Esch

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Lemeler Esch

Even lekker een paar dagen of week van de natuur in eigen land genieten kan gelukkig op vele plaatsen. Een van die plaatsen is De Lemeler Esch, een natuurcamping aan de voet van De Lemelerberg in Overijssel. Natuurlijk wil je voor het boeken van een vakantie bij deze camping weten wat je te wachten staat. Je hoeft daar voor niet al te veel moeite te doen, je hoeft alleen maar de reviews van consumenten op onze website te lezen. Daar kom je alles te weten over de betrouwbaarheid van de website van De Lemeler Esch en van de kwaliteit van de camping en de aanwezige voorzieningen. We publiceren ook reviews van veel andere natuurcampings zodat je ze snel en makkelijk met elkaar kunt vergelijken wat betreft prijzen en accommodaties.

Over De Lemeler Esch

Natuurcamping De Lemeler Esch

is in 1982 geopend door Tinus en Wilma Ellenbroek die als kind al speelden in de natuur waar nu deze camping ligt. Het bedrijf van dit echtpaar verwelkomt al vele jaren gasten en doet dat zo milieuvriendelijk. De gebouwen, de natuur van de camping en de activiteiten in en rond deze natuurcamping worden zo duurzaam mogelijk gemaakt en het bedrijf heeft hiervoor al meerder prijzen gewonnen. Je kunt tijdens een verblijf op natuurcamping De Lemeler Esch heerlijk in de natuur wandelen of genieten in het zwembad van dit vakantiepark. Om na een lange wandeling weer op krachten te komen kunt u eten en drinken in het Boscafé van De Lemeler Esch.

De voorzieningen op De Lemeler Esch

Ondanks dat deze camping midden in de natuur ligt zijn er wel genoeg voorzieningen en faciliteiten om op de beste manier van je verblijf te genieten. De Lemeler Esch biedt spellen en animatie voor kinderen, een zwembad, overal op de camping wifi, een sanitairgebouw, een winkel en de mogelijkheid om fietsen te huren. Er zijn zelfs laadpalen voor elektrische auto's en extra services zoals een ontbijtdienst.

De accommodaties van De Lemeler Esch

Voor een verblijf op De Lemeler Esch kun je kiezen voor een bosvilla, safaritent of bungalow. Vanzelfsprekend zijn er ook allerlei campingplaatsen te reserveren. Je kunt zelfs besluiten een comfortplaats met eigen sanitair te nemen. De tarieven die De Lemeler Esch hanteert verschillen per accommodatie en campingplaats en voor informatie hierover kun je contact opnemen met de receptie van deze natuurcamping. Als je op de site al hebt gevonden waar je wil verblijven dan kun je direct boeken en betalen. Op de site vind je bovendien handige hulpmiddelen zoals de Lemeler Esch plattegrond om je een idee te geven waar alle huisjes en voorzieningen te vinden zijn.

Reviews en commentaren over De Lemeler Esch

Hoe goed scoort De Lemeler Esch als camping bij klanten? Waarom kiezen zij juist wel of juist niet voor deze natuurcamping? Als jij onlangs overnacht hebt op deze camping dan ben je van harte welkom om jouw review op onze website achter te laten. Door dat te doen maak je duidelijk hoe jij de accommodaties en voorzieningen gewaardeerd hebt en of je de site van De Lemeler Esch betrouwbaar genoeg vindt om er te boeken en betalen. Zijn de bosvilla's en bungalows netjes onderhouden en schoon? Hoeveel vriendelijke service krijg je van de medewerkers op de camping? Jij kunt hier met jouw beoordeling makkelijk op in gaan. Zo weet uiteindelijk iedereen wat jouw positieve en negatieve ervaring met natuurcamping De Lemeler Esch is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review