FlixBus reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

FlixBus

De technologie van tegenwoordig heeft op allerlei vlakken en processen voor immense veranderingen gezorgd, één daarvan is het vervoer. Daarbij kan je denken aan vervoer van goederen, dat klopt inderdaad daar zijn ook immense veranderingen ingebracht, maar ook het vervoer van ons - de mensheid - is de laatste tijd onderhevig geweest aan enorme veranderingen. Wellicht dat je zelf ook regelmatig vervoer gebruikt, bijvoorbeeld de bus. Busreizen van land naar land, worden namelijk ook steeds populairder.

Dat merken ze bij Flixbus, een onderneming gespecialiseerd op het gebied van busreizen. Alleen voordat je daadwerkelijk beslist om een busreis bij Flixbus te maken moet je wel zeker weten dat ze aan je verwachtingen zullen voldoen. Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice, klantvriendelijkheid en kwaliteit van Flixbus? Wat voor ervaringen doen consumenten op die al eens eerder een reis via Flixbus boeken? Om kennis rijker te worden over dit soort vragen kan je op ons review portaal, beoordelingen en reviews lezen.

Wat is Flixbus

Flixbus is een mobiliteitsaanbieder die sinds 2013 bezig is om miljoenen mensen mogelijkheden op het gebied van reizen, aan te bieden. Naar eigen zeggen hebben ze in een korte periode het grootste busnetwerk van Europa opgebouwd. Dit alles mogelijk dankzij een combinatie tussen, technology startup, internet bedrijf en klassiek openbaar vervoer. Vandaag de dag bieden ze met behulp van een eenvoudig boekingsproces en een dagelijks groeiend aanbod, miljoenen reizen aan. Het bedrijf komt van origine uit Duitsland, maar is momenteel in allerlei landen door Europa verspreid actief.

Wat is nou eigenlijk de missie van Flixbus? De missie van de onderneming luidt als volgt: ‘’Europa groen maken’’. Hedendaags is hun Europese bussen netwerk uitgegroeid tot zo’n 2500+ verschillende bestemmingen, waar miljoenen gebruik van maken. Ze bieden dan ook dagelijks meer dan 400.000 ritten aan. Volgens de onderneming is dit een: ‘’prachtig getal dat niet mogelijk zou zijn geweest zonder het vertrouwen van onze reizigers, de vele buspartners en 1.000+ enthousiaste werknemers.’’, aldus Flixbus. Het bedrijf heeft een combinatie tussen veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo bieden ze naar eigen zeggen ook de mogelijkheid om CO2-neutraal te reizen.

Producten en diensten Flixbus

Eenmaal aangekomen op de webshop van Flixbus krijg je direct de optie om jouw bookingsproces te starten. Alleen wat voor busritten bieden ze nou eigenlijk allemaal aan? Wat betreft de busritten heb je de keuze om te kiezen tussen twee opties: de enkele reis, of retour. Ze bieden momenteel zo’n 2.500 verschillende bestemming aan, vanaf € 5,-. Daarnaast bieden ze verschillende type ritten aan, zo heb je naast de normale ritten bijvoorbeeld ook de ‘’snelste rit’’, die zoals de naam al suggereert het snelste is, van de aangeboden ritten. Ook bieden ze bijvoorbeeld de ‘’goedkoopste rit’’ aan, die natuurlijk het goedkoopste is van die rit.

Flixbus werkt ook samen met de internationaal gerenommeerde NGO-partner Atmosfair. Zelf hanteren ze het principe: Vermijd-Verminder-Compenseer! Een van de doelen van Flixbus is om in de toekomst 100% CO2-neutraal te zijn. Op de website staat een stappenplan vermeld, voor hoe ze dit willen bereiken.

Booking

Hoe gaat het uitzoeken en reserveren van zo’n rit nou in de werkelijkheid? Op de webshop hebben ze een ingebouwd filter waar je zelf enkele kenmerken moet aangeven. Denk hierbij aan: bestemming (van A naar B), aantal gasten en de datum heen (en terug als je een retourreis boekt). Na het invullen van deze gegevens krijg je een lijst te zien van alle mogelijke opties van vertrek, aankomst, prijs, etc. Tevens kan je deze lijst ook nog sorteren op bepaalde kenmerken zoals vroegste vertrek, laagste prijs, etc.

Contact

Wil je graag contact met Flixbus opnemen? Dan kan je daar een van de volgende contactgegevens voor gebruiken. Telefonisch contact: +49 (0) 30 300 137 300. Mailen voor marktaanvragingen: marketing@FlixBus.nl. Ook hebben ze een uitgebreid archief bestaande uit allerlei veelgestelde vragen en informatie. Zo kan je zelf je vraag intypen en krijg je (als deze bestaan) diverse antwoorden en mogelijke oplossingen.

Schrijf een review

Al ooit gebruik gemaakt van de busritten van Flixbus? Dan zijn we erg benieuwd naar wat je van ze dacht! Schrijf bijvoorbeeld over de kwaliteit van de zitplaatsen en hoe fijn de reis was. Of laat weten wat mensen van de klantenservice en klantvriendelijkheid kunnen verwachten. Was er vertraging, of was de bus op tijd? Laat anders een complimentje achter, of juist datgene wat beter kon/moet.

Naast dat we het fijn en belangrijk vinden dat jij je mening over Flixbus moet kunnen delen, help je ook nog eens andere potentiële consumenten. Deze krijgen namelijk een beter perspectief over wat ze nou écht kunnen verwachten van Flixbus. Wil je nog meer leren over Flixbus of andere bedrijven? Dan kun je reviews en beoordelingen op ons reviewplatform vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review