Fietsrelax.nl

Alle reviews

Fietsrelax.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Fietsrelax.nl

Als liefhebber van fietsen heb je misschien wel eens een fietsvakantie geboekt bij Fietsrelax.nl. We zijn heel benieuwd wat je ervaring is met dit bedrijf. Jouw ervaring kan ervoor zorgen dat anderen makkelijker een keuze kunnen maken voor een leuke vakantie. Die is ten slotte heel belangrijk.

Fietsrelax.nl is een specialist infietsvakanties. Dit bedrijf dat het huismerk is van Fietsvakantiewinkel verzorgd onder andere kampeer-fietsvakanties, hotel-fietsvakanties en gezinsvakanties.

We zijn benieuwd hoe je jouw reis hebt ervaren. Hoe is bijvoorbeeld het aanbod en wat vond je van de uitvoer van de reis? Jouw ervaring kan eraan bijdragen dat anderen makkelijker kunnen bepalen of ze een vakantie zullen boeken met Fietsrelax.nl.

Over Fietsrelax.nl
Fietsrelax.nl is het huismerk van Fietsvakantiewinkel. Dit bedrijf dat zich specialiseert in fietsreizen en fietsaccessoires voor vakanties werd opgericht in 1983. Fietsrelax.nl specialiseert zich in individuele fietsreizen binnen Europa. Op het kantoor in Elst zit een team van 5 specialisten klaar om jouw fietsreis op maat te maken. De directeur van Fietsrelax.nl is Frank Houtstra. Zowel hij als de andere medewerkers zijn fanatieke fietsfanaten. 

Bij Fietsrelax.nl kun je terecht voor standaard pakketten, maar je kunt er ook je eigen draai aan geven. Wil je bijvoorbeeld een upgrade voor de hotels of je reis verlengen met een paar dagen ontspannen dat kan. De fietsvakantie specialisten staan je graag bij met hun kennis en kunde. Uiteraard krijg je vooraf informatie over de bestemmingen en de routebeschrijvingen. Maar mocht het nodig zijn dan kun je daar je te allen tijde contact opnemen met het team van Fietsrelax.nl

Als je een reis boekt naar Spanje, Italië of Griekenland dan zullen agenten ter plaatse zorg dragen voor de goede uitvoer van je reis. Of je reis nu leid door indrukwekkende natuur of langs mooie bezienswaardigheden de medewerkers hebben er alles aan gedaan om je reis onbezorgd te laten verlopen.

Producten en diensten van Fietsrelax.nl
Bij Fietsrelax.nl kun je terecht voor fietsvakanties in heel Europa. Je kunt er alleen op uitgaan, met vrienden, je partner of met je familie. Daarnaast kun je zelf kiezen of je wil overnachten in hotels of op campings. Als je op een camping logeert kun je optimaal genieten van de natuur en de buitenlucht, even helemaal er tussenuit en back to nature. 

Je kunt daarnaast kiezen voor een vaste standplaats of een reis waarbij je rondtrekt. Bij deze trektochten zit bagagevervoer meestal inbegrepen. En mocht je ervoor kiezen om bijvoorbeeld in Griekenland of Italië op vakantie te gaan en je wil je fiets niet meenemen. Dan kan Fietsrelax.nl ervoor zorgen dat er ter plekke een fiets klaarstaat. Het huren van een e-bike behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ervaringen, klachten en tips over Fietsrelax.nl
We zijn benieuwd hoe je jouw reis met Fietsrelax.nl hebt beleefd en wat je vond van de service van Fietsrelax.nl. Een vakantie moet een bijzondere ervaring zijn waar je nog lang van na kan genieten, daarom wil je dat alles goed geregeld is. Daarom is jouw ervaring heel waardevol voor anderen. Het maken van een keuze voor een vakantie word zo een stuk makkelijker.