EuroParcs

Alle reviews

EuroParcs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

EuroParcs

Accommodaties voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of een brainstormsessie kan via EuroParcs. Naast de groepsaccommodaties bieden zij ook opties voor de zakelijke markt. Denk hier bijvoorbeeld aan een zakelijke lunch, zakelijke diner, receptie en teambuilding. Voor vakantieparken met de grootste diversiteit aan verblijven, locaties, voorzieningen en faciliteiten is dat mogelijk bij EuroParcs. Vind je de plek naar je zin en wens je niet elke keer te boeken of reserveren, bestaat er ook de mogelijkheid voor het kopen van een vakantiewoning.
 

Over Europarcs
EuroParcs Group is een oer-Nederlands familiebedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. De ontwikkeling van vakantieparken, verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten is de core business van Europarcs. Een scala van vakantieparken op diverse locaties, midden in de natuur, in het bos, in de bergen, aan het water en dichtbij ruisende steden worden aangeboden. Europarcs bevat 61 parken in 6 landen, 12.500 accommodaties en 850 medewerkers. De parken zijn in de landen Nederland, Bonaire, Duitsland, Oostenrijk, Koratië, België en Luxemburg.

Wim Vos senior was vanaf de jaren tachtig actief in de recreatiebranche. Samen met twee medevennoten exploiteerde hij een aantal vakantieparken onder de naam Continental Recreatie. Hij ging vanaf 2000 zelfstandig verder onder de naam EuroParcs. Landgoed Ruighenrode in Lochem is het eerste vakantiepark onder de EuroParcs-vlag. Er zijn 12 vakantieparken bijgekomen nadat zijn beide zonen Wim Vos jr en Wouter Vos in 2001 en 2012 in het bedrijf stappen en investeren. Een feit is het eerste overzeese project in Bonaire  vanaf 2016 en in 2018 het vakantiepark Zilverstand in België. Hun missie is dat ervoor gezorgd wordt dat de aankoop, het huren van een verblijf voor de gasten een unieke, verrassende en plezierige ervaring is in alle facetten, van de zoektocht, de boeking tot het beleven ervan. EuroParcs Group internationale ambitie is de grootste aanbieder van vakantieparken in Europa en dit kan door de participatie van Waterland Private Equity Investments.

Aanbiedingen van EuroParcs
De productaanbod van glamping-tenten tot luxe villa’s is afgestemd op de wensen van verschillende doelgroepen. Doelgroepen zoals gezinnen met kinderen, oudere en jonge stellen en mensen die allen op vakantie willen gaan. Bij de veluwe dan denk je aan zandverstuivingen tot groene bossen, uitgestrekte heidevelden en het veluwemeer. Dit beeld men in als er sprake is over een vakantiehuis in de bossen. Er zijn aanbiedingen voor de diverse vakanties: voorjaarsvakantie, Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, Zomervakantie, Herfstvakantie en de kerstvakantie. Verder kunt u ook hier terecht voor last minutes boekingen en ook is er kans op een vroegboekkorting.

Ervaringen, beoordeling en tips voor EuroParcs
Door op vakantie te gaan wens je niet gestrest te zijn met zaken van het dagelijksleven, maar lekker te ontspannen. Hoe vond je de vakantieparken en actualiteiten aangeboden door EuroParcs? Welke vakantiepark heeft jou het meest aangetrokken? Welke vakantieperiode was voor jou het prettigst voor het bezoeken van EuroParcs vakantieparken? Laat een review achter over je ervaringen op ReviewsBird en deel jouw ervaring over de vakantieparken van EuroParcs met toekomstige reizigers.