estivant reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

estivant

Op vakantie gaan is leuk, we kijken er met zijn allen ieder jaar weer naar uit. Maar het boeken van een vakantie kan voor een hoop mensen behoorlijk stressvol zijn. Als eenoudergezin kom je vaak voor andere problemen te staan, dan wanneer er een partner is, meent Estivant Eenoudervakanties Het is natuurlijk ook fijn om mensen te ontmoeten die in dezelfde sociale situatie zitten, zeggen ze bij Estivant Eenoudervakanties. Is dat ook zo? Bent u wel eens mee geweest met een zogenaamde eenouder vakantie? Wat is het verschil? Waren er echt allemaal eenoudergezinnen? Wat is het voordeel, of het nadeel? Als hoofd van een eenoudergezin heb je al genoeg aan je hoofd. Laten we elkaar daarom helpen met het achterlaten van een review op onze website over de online bedrijven die hier in opgenomen zijn. In deze review lezen wij graag uw ervaringen en beoordelingen over het betreffende bedrijf. Helpt u mee?

Over Estivant Eenoudervakanties
Estivant is Frans voor 'zomergast'. Het bedrijf organiseert al meer dan 20 jaar verrassende en ontspannende eenoudervakanties. Het bedrijf staat als organisator en aanbieder van vakanties bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de Nieuwe Marktstraat in Nijmegen. Op de website staat ook het e-mailadres weergegeven en er is een chat mogelijkheid. Het bedrijf is ook aangesloten bij de ANVR. Bij Estivant werken momenteel 20 mensen op het hoofdkantoor in Nijmegen, maar tijdens het vakantieseizoen zijn er meer dan 300 mensen in dienst.

Producten en diensten van Estivant Eenoudervakanties
Het team van Estivant probeert vakanties te organiseren in het binnenland en het buitenland, waarbij speciaal gedacht wordt aan zogenaamde eenouder gezinnen, of singles met kinderen. Er wordt een speciaal programma aangeboden waarbij vooral geprobeerd wordt om de kinderen samen te laten spelen, en de ouders wat rust te bieden. Uiteraard worden er ook evenementen georganiseerd waarbij de ouders welkom zijn. De activiteiten voor de kinderen zijn meestal gratis, zodat de singles en eenouder ouders geen extra kosten bijkomen. De activiteiten voor kinderen van de basisschool heten EstiFun, en voor kinderen vanaf 12 jaar is er EstiVenture. De meeste vakanties zijn 8 tot 15 dagen. Als vakantiebestemming kan gekozen worden tussen verschillende plaatsen in Frankrijk, Griekenland, Italië, België, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk. Er worden tienervakanties georganiseerd, kerstvakanties zomervakantie, herfstvakantie en zelfs wintersport vakanties, en natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met het officiële zomervakantie schema

Complimenten, klachten en tips over Estivant Eenoudervakanties
Na een leuke vakantie voel je jezelf weer helemaal opgeladen. Je kunt er weer een tijdje tegenaan in het echte leven. Als je met kinderen op vakantie bent heb je weer hele andere zorgen. Als de kinderen een leuke vakantie hebben, hebben de ouders dat ook. En als er 2 ouders zijn, dan kan je nog een beetje afwisselen met het toezicht houden op de kids. Daarom is het fijn dat aan deze groep ouders wordt gedacht. Door op vakantie te gaan met Estivant weet je tenminste zeker dat je ergens naartoe gaat waar de kinderen op een verantwoordelijke manier worden beziggehouden, en je zelf als ouder ook een beetje vakantie hebt. Bent u wel eens met uw gezin met Estivant op vakantie geweest? Dan horen wij graag van u hoe dat is bevallen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review