Easyatent

Alle reviews

Easyatent

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo VVV Texel | Texel.net
VVV Texel | Texel.net

U heeft vast wel eens gehoord van Texel en zo niet dan laten we u even weten wat Texel nou eigenlijk is. Texel is een waddeneiland gelegen in het n...

Logo Krieghuusbelten Familievakantiepark
Krieghuusbelten Familievakantiepark

In de vakantie wilt een ieder tussendoor even eruit. Zeker wanneer het een beetje warm is. Niet altijd heb je een plek in gedachten waar je heen wi...

Logo Voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Soms wil je er gewoon even tussenuit. Even ontsnappen. Je hebt niet per se een specifieke plek in gedachten waar je heen wilt, je weet alleen dat j...

Logo Heerlijkehuisjes.nl
Heerlijkehuisjes.nl

Zoek je voor een bepaalde periode of vakantie een vakantiehuisje te huur? Een korte zoekopdracht op internet levert je al snel veel mogelijkheden o...

Easyatent

Als je op camping gaat is het niet altijd even simpel om daarvoor een geschikte locatie te vinden. Een bedrijf wat je daarmee wellicht kan helpen is Easyatent. 

Voordat je een vakantie gaat boeken bij Easyatent, wil je echter wel weten of het bedrijf wel te vertrouwen valt. Daarbij kan je denk aan vragen als: uit wat voor soort locaties kan ik allemaal kiezen? Hoe werkt het systeem, is het eigenlijk wel eenvoudig om te boeken? Valt Easyatent wel te vertrouwen? Hoe zit het met de klantenservice? Uit wat voor soort accommodaties kan ik allemaal kiezen bij het bedrijf? Hoe zit het met de kosten? Waar kan ik terecht als ik ontevreden ben met Easyatent? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, Easyatent reviews en beoordelingen lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of Easyatent wel of niet te vertrouwen valt. 

Wat is Easyatent

Easyatent is een familiebedrijf dat origineel gestart is in 2001. Bij Easyatent geloven ze erin dat de perfecte vakantie zo persoonlijk is dat er zelfs binnen het eigen gezin onenigheden kunnen ontstaan. Dat is dus precies de reden dat het aanbod van Easyatent bestaat uit veelzijdige, kindvriendelijke campings van de hoogste kwaliteit, zoals de onderneming zelf stelt. Het is mogelijk om de accommodaties van Easyatent rechtstreeks of via een van hun partners te reserveren. Alle campings die je kunt boeken bij het bedrijf liggen in Istrië. 

Producten en diensten Easyatent

Wil je graag een vakantie boeken bij Easyatent? Dan kan je daarvoor hun website bezoeken. Als je eenmaal gearriveerd bent kan je gelijk beginnen met het bekijken van verschillende campings en accommodaties. Zo kan je via de zoekmachine sorteren op basis van: accommodaties, park, aankomst- & vertrekdag en groepssamenstelling. Zoek je liever alleen per camping? Dan kan je kiezen uit een van de volgende campings: Stella Maris, Lanterna, Ulika Naturist, Zelena Laguna, Bijela Uvala, Valkanela, Koversada Naturist, Porto Sole, Amarin, Polari, Vestar en Krk. Voor accommodaties kan je kiezen uit: Safaritent, Bungalowtent en Mobile home. Daarnaast kan je bij het bedrijf ook nog andere spannende of culinaire activiteiten boeken en inspiratie opdoen. 

Ben je bereid om een vakantie te boeken bij Easyatent? Dan kan je betalen op een aantal wijze, waaronder: Allianz, ING, iDEAL, PayPal, Visa, Mastercard en Sofort. 

Contact

Wil je een accommodatie reserveren bij Easyatent, maar heb je een vraag of opmerking die je graag eerst deelt? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op verschillende manieren, zo kan je telefonisch contact opnemen door te bellen naar het nummer: 0513 625244. Gebruik je liever Whatsapp? Dan kan je het nummer 0513 625244 toevoegen. Verder is het ook mogelijk om jouw bericht via de mail te delen, gebruik daarvoor het adres: info@easyatent.nl. Het bedrijf valt ook in persoon te bezoeken, daarvoor moet je aan het Stationsplein 49, 1703 WD, Heerhugowaard zijn. 

Reviews en beoordelingen Easyatent

Heb je al eens eerder een kampeervakantie bij Easyatent geboekt? Of een andere ervaring gehad met de onderneming? Dan willen wij weten hoe dat verliep! Deel je mening over Easyatent met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van Easyatent om te bepalen of het bedrijf wel aan hun verlangens zal voldoen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan je daarvoor onze site bezoeken.