Dreamlines

Alle reviews

Dreamlines

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Dreamlines

Laten we op vakantie gaan! Weet je al waarheen? Op onze site zijn verschillende bedrijven opgenomen waar je vakantiehuisjes in het binnen en buitenland kunt boeken, vakantieparken in Nederland, vgoedkope vliegreizen, vakantieverzekeringen, maar nu ook een echte cruise site opgenomen!  Op een cruiseschip over de zeeen varen om in verschillende havens aan te leggen is een droom van veel mensen. En nu kan deze droom echt uitkomen: op een cruiseschip vakantie houden is gdoedkoper dan je denkt! Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over het bedrijf Dreamlines.nl en wat onze vakantievierders van deze aanbieder vinden. Omdat op vakantie gaan al spannend genoeg is kunt u hier de beoordelingen en reviews vinden van mensen die u voor zijn gegaan. Heeft u al eens een reis geboekt met Dreamlines.nl? Of misschien heeft u een goede tip voor mensen die voor het eerst een reis op een cruiseboot willen boeken? Uw reviews zijn bij ons van harte welkom!

Over Dreamlines
Dreamlines.nl is onderdeel van Dreamlines Netherlands B.V.  Het bedrijf staat geregistreerd op de Haaksbergweg en op de Johan Huizingalaan in Amsterdam. Het bedrijf is onderdeel van het Duitse Dreamlines GmbH in Hamburg. Op de site van Dreamlines worden verschillende vakantie reizen per schip aangeboden. De cruise reizen zijn handig in verschillende categorieën te sorteren. Het bedrijf achter deze website heeft veel contact met rederijen over de hele wereld en biedt speciale kortingen op de laatste hutten op een van de cruise schepen. 

Producten en Diensten van Dreamlines
Bij Dreamlines.nl gaat het natuurlijk om het vakantie vieren op een schip. Op de website zijn honderden cruisen te vinden, van een minicruise met 1 overnachting tot een 3 weekse cruise inclusief vliegreis naar de haven van vertrek. Deze vliegreizen kunnen via deze site ook bij de betreffende rederij geboekt worden. Op de site vind je verschillende sorteermogelijkheden. Je kunt kiezen voor een specifieke rederij of een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een honeymoon cruise of een familie cruise. Maar je kunt ook gaan voor de jongeren cruise, of een cruise naar een speciale bestemming of op een bepaald schip. Voor de mensen die flexibel zijn en van avontuur houden kunnen de last minute aanbiedingen erg aantrekkelijk zijn. Op de meeste cruises worden de reizen op volpension aangeboden, exclusief alcoholische drankjes. Bij sommige rederijen is het mogelijk een zogenaamd drankpakket te bestellen. Via de website van Dreamlines.nl kunt u ook in direct contact komen met een van de medewerkers wanneer u vragen heeft over een bepaalde reis of hulp nodig heeft met het boeken. Uiteraard zijn er ook telefoonnummers beschikbaar die u zowel vanuit Nederland en het buitenland kunt bellen wanneer er calamiteiten zijn tijdens de reis. 

Complimenten, Klachten en Tips over Dreamlines.com
Een vakantie op een van de luxueuze cruiseschepen of een minivakantie op een rivierschip is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je vakantieplannen maakt. Toch komt deze manier van vakantie vieren steeds meer in de populariteit. Heeft u wel eens een cruise gemaakt? Of boekt u altijd uw vakantie met Dreamlines.nl? Vertel ons uw goede, maar vooral ook de minder goede ervaringen. Zou u een cruise aanraden of juist niet? Wij kijken uit naar uw review!