boerenbed reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

boerenbed

Ben je weer toe aan een weekendje rust na al dat harde gewerk? Misschien is het dan wel een leuk idee om eens een overnachting of vakantie te boeken op een boerderij, waar je lekker kunt genieten van de mooie omgeving. Het Betere BoerenBed is een bedrijf waar dit mogelijk is.

Voordat je een vakantie gaat boeken bij Het Betere BoerenBed wil je wel een aantal dingen weten over het bedrijf, zoals: wat voor verblijfsplekken kan ik vinden bij Het Betere BoerenBed? Hoe zit het met de betrouwbaarheid van de onderneming? Waar en hoe boek ik een overnachting, zit het systeem eigenlijk wel simpel in elkaar? Hoe zijn de kosten? Wat zijn mijn mogelijkheden als ik ontevreden zou zijn bij aankomst van mijn verblijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, Het Betere BoerenBed beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je zelf beslissen of het Het Betere BoerenBed iets is voor jou.

Wat is Het Betere BoerenBed

Het Betere BoerenBed is een van de eerste ondernemingen die het toerisme naar het platteland bracht, zoals ze zelf stellen. Zowel voor de boeren als voor jou is een bezoek aan de boerderij goed, zij verdienen extra geld en jij ervaart het unieke verhaal van het boerenleven en alles dat daar bij komt kijken. Het Betere BoerenBed ziet het als hun missie om iedereen bij te brengen waar ons voedsel vandaan komt, en welke rol boeren spelen in onze samenleving. In 2003 opende Luite Moraal de eerste BoerenBed locatie in Nederland, inmiddels heeft het bedrijf al meer dan 400.000 gasten mogen ontvangen.

Producten en diensten Het Betere BoerenBed

Ben je benieuwd naar de producten en diensten van het bedrijf? Dan kan je hun website bezoeken om die te bekijken. Bij aankomst wordt je begroet door allerlei artikelen die je kunt lezen om meer informatie op te doen. Verder kan je lezen over de belevingen van andere klanten die je al voorgingen. Daarnaast kan je op de homepagina verschillende soorten boerderijen vinden, zoals bijvoorbeeld: Boerderijen aan het water en Boerderijen dichtbij het bos. Weet je al waar je naartoe wilt? Dan kan je bovenaan zelf jouw gewenste locatie, aankomstdatum en aantal nachten selecteren. Als je op een boerderij klikt kan je daarover een bundel aan toepasselijke informatie vinden.

Heb je een boerderij en tenthuis uitgezocht? Dan heb je verschillende opties voor het boeken, zo kan je betalen met: iDEAL, Mastercard, PayPal, Visa en Sofort. Tijdens het boeken kan je ook nog andere opties toevoegen, zoals: maaltijden, fietsen en andere extra’s.

Contact

Wil je graag een overnachting of vakantie boeken bij Het Betere BoerenBed, maar heb je een vraag die weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden, zo kan je veelgestelde vragen vinden op de site. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Dan kan je voor telefonisch contact in Nederland bellen naar het nummer: 0528 229440, voor België is dat: 078 482994. Daarnaast kan je op de site via een contactformulier je bericht delen. Stuur je liever een direct mailtje? Dan kan je daarvoor het adres: info@boerenbed.nl gebruiken. Om een persoonlijk bezoekje aan de onderneming te brengen moet je aan de Nieuwstraat 16, 5111 CW, Baarle-Nassau zijn.

Reviews en beoordelingen Het Betere BoerenBed

Heb je al eens eerder een vakantie gehad op een boerderij die je geboekt had via Het Betere BoerenBed? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Het Betere BoerenBed met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier kunnen andere geïnteresseerde een beter beeld vormen over het bedrijf. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan dat ook, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Ben jij gek van fietsen maar weet je niet goed bij welk bedrijf je je spullen moet kopen? Bekijk onze pagina met Bikeinn reviews om erachter te komen wat andere mensen vinden van hun producten en service. Het lezen van beoordelingen, meningen en klachten over meerdere winkels kan jou enorm op weg helpen in de zoektocht tot de juiste winkel om jouw spullen te kopen. Als je zelf ervaring hebt met een winkel die deze spullen verkoopt kan je ook je eigen mening delen om zo andere mensen op weg te helpen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review