BBI travel

Alle reviews

BBI travel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

BBI travel

Als je wel eens hebt overwogen om een vakantie naar Scandinavië, Ijsland, Ierland of Canada te maken dan ben je vast heel wat reisorganisaties tegen gekomen. Zo ben je misschien ook de website van BBI Travel tegen gekomen. Je vraagt je misschien af of deze reisorganisatie voor jou de juiste is om je vakantie mee te boeken. We willen dan ook graag jouw ervaring horen met deze reisorganisatie. Door jouw ervaring te delen kun je anderen helpen. 

BBI Travel is een van de oudste Nederlandse reisbureaus. Ze zijn gespecialiseerd in Scandinavische landen, Ierland, Ijsland en Canada. Daarnaast vertegenwoordigen ze de Noorse rederij Hurtigruten. 

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met deze reisorganisatie. Het boeken van een vakantie kan soms stressvol zijn, dus je wil graag het juiste bedrijf kiezen. Door jouw ervaring te horen kunnen anderen makkelijker een besluit nemen. 

Over BBI Travel
BBI Travel is een familiebedrijf dat is opgericht in 1963. Hierdoor hebben ze bijna 60 jaar ervaring in het verzorgen van reizen naar het Noorden. In eerste instantie organiseerden ze alleen reizen naar Scandinavië, maar hier zijn later ook Canada, Ierland en Ijsland bij gekomen.

BBI Travel is van de binnenstad van Groningen verhuisd naar een kantoor op Airport Eelde nabij Groningen. Vanuit hier helpen ze hun klanten met het organiseren en reserveren van reizen. Hierbij maken ze gebruik van de jarenlange ervaring, kennis en expertise om hun reizigers advies te geven. Ze bezoeken regelmatig de bestemmingen om altijd up-to-date te zijn en de juiste informatie te kunnen geven aan hun klanten. 

BBI Travel hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun reizen en het verschaffen van de juiste reisinformatie. Door regelmatige bezoekjes aan de bestemmingen en langdurige contacten met de hotels, kunnen ze kwalitatief goede reizen aanbieden. Daarnaast zijn ze lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds 

Producten en diensten van BBI Travel
BBI Travel bied reizen aan in de meest Noordelijke landen van de wereld. Niet alleen heb je keuze uit zes landen, maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment. Zo kun je kiezen voor reizen met je eigen auto, maar ook met een camper of bus.

Als je altijd al het Noorderlicht hebt willen zien dan kan BBI Travel je daarbij helpen. Van oktober tot en met maart kun je vanuit Ijsland bij helder weer het Noorderlicht zien. Naast het zien van dit groen-blauwe lucht kun je hier ook prachtige wandelingen maken over gletsjers, een sneeuwscooter huren of in de natuurlijk verwarmde Blue Lagoon badderen. 

Bij BBI Travel kun je ook terecht voor ferry overtochten. Als je bijvoorbeeld naar Noorwegen wil dan kun je vanuit Kiel in Noord-Duitsland de ferry nemen. Zo kun je de ferry nemen naar b, Larvik of Kristiansand in Noorwegen. Er worden tegenwoordig hele snelle en comfortabele ferry’s gebruikt die meer weg hebben van een cruiseschip dan een ferry. 

Ervaringen, klachten en tips over BBI Travel
Laat ons weten hoe je ervaring was met BBI Travel en of je genoten hebt van je vakantie. Heb je bijvoorbeeld tips of opmerkingen, geef dit dan aan ons door. Je helpt anderen enorm bij het maken van een besluit.