Ardoer reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ardoer

Als je in Nederland wilt kamperen dan kun je bij Ardoer terecht on online te boeken. Je vindt er accommodaties bij meer dan 30 campings in heel het land. Natuurlijk wil je tijdens je vakantie genieten van je rust en daarom is het verstandig om eerst de reviews van consumenten op onze site te lezen om te weten te komen wat je bij deze en andere campingaanbieders te wachten staat. Kun je bijvoorbeeld makkelijk bij de klantenservice terecht? Hoe schoon en onderhouden zijn de diverse verblijven die je kunt boeken? Hoe worden vragen en klachten behandeld? Het zijn allemaal vragen die door andere klanten in hun recensies beantwoord worden.

Over Ardoer

Ardoer

is een samenwerkingsverband van meer dan 30 zelfstandige kwaliteitscampings in Nederland dat al sinds 2005 bestaat. Iedere aangesloten camping werkt zelfstandig en daardoor kun je voor vragen direct contact opnemen met de camping in kwestie. Een ander voordeel van de samenwerking is dat je als klant geen commissie of toeslagen hoeft te betalen om op een Ardoer vakantiepark te verblijven. Daardoor zijn de kampeerplaatsen, chalets, lodges en bijzondere huuraccommodaties voordeliger te boeken dan via andere reisorganisaties die zelf geen campings beheren.

De producten en diensten van Ardoer

Wil jij op vakantie naar een Ardoer camping in Zeeland of op de Veluwe? In de Camping categorie op de site vind je alle campings die bij de organisatie aangesloten zijn. Een vakantie naar de Ardoer camping in Westhove of Ginsterveld boeken wordt je op deze manier heel eenvoudig gemaakt. Enkele andere locaties waar je via Ardoer terecht kunt zijn onder andere De Jutberg, vakantiepark de Meerpaal en camping Scheldeoord. Iedere camping beschikt over een ruim aanbod aan campingplaatsen en accommodaties en voor inspiratie zijn de campings op de site ook nog eens onderverdeeld in categorieën zoals Campings aan zee, Campings in het bos of kindvriendelijke Campings.

Boeken en betalen bij Ardoer

Tijdens het zoeken naar een camping kun je de beschikbaarheid en prijzen van elke accommodatie bekijken. Beschikbare faciliteiten en een plattegrond van de campings staan duidelijk vermeld, net als het menu om direct een vakantie te boeken. Heb je een verblijf op de Ardoer camping de Zandhegge of in Domburg gevonden? Dan kan je na het reserveren betalen met veilige betaalmethodes zoals iDEAL of creditcard. Tijdens het boeken staan ook het telefoonnummer en het e-mail adres van de Ardoer camping waar je wilt boeken vermeld zodat je persoonlijk al je vragen kunt stellen als je dat wilt.

Reviews en commentaren over Ardoer

Wil jij als klant van deze campingsite jouw mening met andere consumenten delen? Laat dan een Ardoer review op onze website achter. Beoordeel de service en kwaliteit van deze aanbieder met een aantal sterren en licht je keuze toe met een korte uitleg. Op die manier kunnen we samen laten zien wat de goede en slechte kanten van het boeken van campingvakanties bij deze aanbieder zijn. Aan de hand van jouw ervaring en beoordeling wordt het voor nieuwe klanten daardoor heel wat makkelijker om te bepalen of Ardoer betrouwbaar is of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review