AmerikaPLUS

Alle reviews

AmerikaPLUS

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

AmerikaPLUS

Heeft u er altijd al eens van gedroomd om The Statue of Liberty in het echt te zien? Of staat een gokje wagen in Las Vegas hoog op uw lijstje? Dan bestaan er gespecialiseerde reisbureaus die rondreizen in Amerika maken om u daarbij te helpen. De reismarkt is een zeer verzadigde markt en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van vakantie reizen vinden. Op deze pagina kan u reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten vinden over AmerikaPLUS en kan u uw eigen aanbeveling, klacht of tip nalaten door middel van een review.

Over AmerikaPLUS
AmerikaPLUS is al meer dan 20 jaar lang een onafhankelijke aanbieder en organisator van reizen naar Amerika in Nederland. Het bedrijf specialiseert zich in het creëren van georganiseerde rondreizen, met een zo laag mogelijke prijs gecombineerd met de beste kwaliteit. AmerikaPLUS is gevestigd in Midsland. Het bedrijf is onderdeel van Aeroglobe International samen met CanadaPLUS en AfrikaPLUS. Verder zijn zij ook aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Producten en diensten van AmerikaPLUS
AmerikaPLUS is de Amerika specialist op gebied van rondreizen. Bij AmerikaPlus kan u een geschikte reis vinden voor elke leeftijd en groepssamenstelling. Het bedrijf specialiseert zich in 2 soorten reizen: groepsrondreizen en autorondreizen. U kan bij hen ook terecht voor georganiseerde rondreizen. Op hun website kan u zoeken op specifieke filters: reissoort, reisduur, prijs, vertrekmaand, vakantieperiode, gebied, wat wil ik zien?. Heeft u liever een reis die afgestemd is op uw reiswensen? Dan kan u ook een gepersonaliseerde rondreis op maat bij hun boeken. 

Wil u naar Los Angeles of  Las Vegas? Of gaat u liever hiken in een nationaal park zoals Bryce Canyon of Yellowstone Park? Of kiest u toch voor een bezoek aan het  landgoed van Elvis Presley in Memphis of Hollywood Boulevard? AmerikaPLUS heeft al deze opties in hun aanbod. Hun groepsrondreizen, zoals Southern Explorer (15 dagen), Western Discovery (16 dagen), Rocky Mountains Frontiers (16 dagen), zijn daarom ook een betrouwbare optie.

Een andere specialisatie van AmerikaPLUS is autorondreizen zoals Discover Florida (18 dagen), Kids Go West (23 dagen), Utah & Arizona Four Seasons (11 dagen). Tijdens een autorondreis ziet u de belangrijkste hoogtepunten van die bepaalde route en overnacht u in verschillende hotels langs de route. Het bedrijf voorziet u tevens van een routebeschrijving in het Nederlands. Een beroemde autoreis die bij vele mensen op hun bucket list staat is Route 66, maar ook een andere bekende route zoals Highway 1 is een populaire optie. 

Op hun website kan u uitgebreide informatie over het land Amerika vinden. AmerikaPLUS maakt een onderscheid tussen volgende regio’s: Alaska, Florida, Midwesten, Noordoosten, Noordwesten + Rockies, Zuidoosten en Zuidwesten. U kan het contacteren op 0562 - 449797.

Reviews, beoordelingen en complimenten over AmerikaPLUS
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Wat vond u van uw gekozen groepsreis of autorondreis? Heeft u een pakketreis of een op maat gemaakte reis geboekt? Werd er rekening gehouden met al uw persoonlijke wensen? Hoe was uw ervaring met hun klantenservice? Werd u snel en correct bijgestaan? Had u een probleem ter plekke? Zo ja, hoe werd daar mee omgegaan? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!  

Wat voor soort reisagentschap is AmerikaPLUS? Lees onze klantenbeoordelingen over de individuele rondreizen, de familiereizen en klantenservice van AmerikaPLUS hier op ReviewsBird.nl.