Allcamps

Alle reviews

Allcamps

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo VVV Texel | Texel.net
VVV Texel | Texel.net

U heeft vast wel eens gehoord van Texel en zo niet dan laten we u even weten wat Texel nou eigenlijk is. Texel is een waddeneiland gelegen in het n...

Logo Krieghuusbelten Familievakantiepark
Krieghuusbelten Familievakantiepark

In de vakantie wilt een ieder tussendoor even eruit. Zeker wanneer het een beetje warm is. Niet altijd heb je een plek in gedachten waar je heen wi...

Logo Voordeeluitjes.nl
Voordeeluitjes.nl

Soms wil je er gewoon even tussenuit. Even ontsnappen. Je hebt niet per se een specifieke plek in gedachten waar je heen wilt, je weet alleen dat j...

Logo Heerlijkehuisjes.nl
Heerlijkehuisjes.nl

Zoek je voor een bepaalde periode of vakantie een vakantiehuisje te huur? Een korte zoekopdracht op internet levert je al snel veel mogelijkheden o...

Allcamps

Heerlijk een tijdje op vakantie, daar zijn we eigenlijk allemaal wel eens aan toe. Terwijl je opzoek bent geweest naar een geschikte locatie voor je vakantie ben je wellicht wel eens bij Allcamps terecht gekomen. Allcamps is een bedrijf gespecialiseerd in campingvakanties, zo hebben ze: Allcamps Italie, Allcamps Nederland, Allcamps Frankrijk, Allcamps Kroatië en nog meer locaties. 

Alleen voordat je nou daadwerkelijk een vakantie boekt bij Allcamps moet je eerst weten of ze aan je eisen voldoen. Je wilt immers niet dat je op een geheel andere locatie zit en het niet naar je zin is. Vandaar dat je op ons platform reviews en ervaringen van andere consumenten kunt vinden, zo kom je er hopelijk beter achter hoe Allcamps nou écht wordt ervaren. Lees bijvoorbeeld over de klantenservice, kwaliteit en hoe de vakantie nou echt beviel.

Over Allcamps
Allcamps is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd op het gebied van het aanbieden van campingvakanties verspreid over diverse landen. Ze werken samen met de zusterorganisaties: Roan Camping Holidays en Go4Camp, waarmee ze in bezit zijn over zo’n 400+ campings verspreid over heel Europa. 

Een opmerkelijk aspect aan Allcamps is dat ze ook accommodaties van andere organisaties in Europa aanbieden. Denk dan bijvoorbeeld aan organisaties als: Kel Air, Siesta Holidays, Rent-a-Tent en meer. Tevens staan ze aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Producten en diensten Allcamps
Op de website van Allcamps bevinden zoek- en boekmogelijkheden, op deze manier kan je zelf je zoektocht naar de ideale plek starten. Daarbij kan je enkele gegevens specificeren zoals het land, datum, maar ook het aantal personen, etc. Daarbij kan je ook andere factoren als welk type onderkomen je je vakantie wilt doorbrengen, bijvoorbeeld een bungalowtent of stacaravan. Bij dit zoekproces komt ook een filterbalk tevoorschijn, daar kan je zelf enkele aspecten als prijs, beoordelingen, etc. bekijken. 

Wil je een boeking plaatsen? Dan kan je een van deze mogelijkheden gebruiken om te betalen: iDEAL, Mastercard en Visa. De toeristenbelasting en de reisverzekering wordt in je boeking berekend. Check-in’s beginnen meestal tussen 15:00-17:00 en Check-outs zijn meestal rond 10:00. Het is mogelijk om een dag later aan te komen, in dit geval is het verstandig om telefonisch contact met het personeel van de plaats van verblijf op te nemen. 

Contact
Toch nog vragen voor Allcamps, of heb je wellicht suggesties voor het bedrijf of een andere reden om contact te willen zoeken? Dan kan dat via het invulformulier op de website. Bij klachten wordt aangeraden om meteen met de gastheer of gastvrouw contact op te nemen van de camping. Als dat niet mogelijk is en er ook geen mogelijkheid is om met personeel contact op te nemen, moet je binnen 2 maanden na thuiskomst contact opnemen. Allcamps kan ook op social media als: Facebook en Instagram gevonden worden.

Reviews en beoordelingen Allcamps
Wij zijn zeer benieuwd naar hoe Allcamps wordt ervaren! Bij ons kan je daar een review of recensie over achter laten, bij interesse. Wij vinden namelijk dat jij de mogelijkheid moet hebben om je ervaring over Allcamps en andere bedrijven te kunnen delen. Schrijf bijvoorbeeld over hoe de Vakantie was en verliep, wat voor een goede of slechte klantenservice er was en wat beter en slechter kon. Immers kunnen potentiële consumenten dan hopelijk een beter beeld ontwikkelen over Allcamps. Wil je meer leren over bedrijven als Allcamps, lees dan diverse beoordelingen en reviews op ons platform.