ACSI Kampeerreizen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

ACSI Kampeerreizen

Heb je wel eens een kampeerreis gemaakt met ACSI Kampeerreizen? Dan willen we graag horen wat jouw ervaring is. Vakantie is iets waar veel mensen erg naar uit kijken, je wil dan ook graag een leuke ervaring hebben. Jouw ervaring kan anderen helpen om te zorgen dat anderen de juiste keuze maken voor hun vakantieaanbieder.

ACSI Kampeerreizen is een van de grootste aanbieders van campingvakanties in Europa. Je kunt hier groepsreizen boeken met een individueel tintje.

We zijn benieuwd of je nogmaals van plan bent om een reis te boeken bij ACSI Kampeerreizen en waarom. Door het beantwoorden van deze vraag kun je anderen helpen bij het maken van een keuze voor hun welverdiende vakantie.

Over ACSI Kampeerreizen
ACSI Kampeerreizen is onderdeel van het moederbedrijf ACSI. Dit bedrijf staat al meer dan 50 jaar bekend als een van de grootste bedrijven op het gebied van kamperen en campings. Sinds 1985 kun je hier dus ook terecht voor kampeerreizen. Door de jarenlange kennis en ervaring krijgt het bedrijf de scherpste prijzen en veel korting, die ze graag delen met de klant.

Dit bedrijf heeft een ruim aanbod aan kampeerreizen. Zo kun je afreizen naar elke denkbare bestemming in Europa, van Frankrijk tot Bulgarije en zelfs Turkije. Regelmatig worden er thema-reizen aangeboden, bijvoorbeeld naar de Tour de France of de Grand Prix. Alle reizen worden samengesteld door een team van gedreven experts die jarenlange ervaring hebben in de reisbranche.

Ze geloven dat het mogelijk is om deel te nemen aan een groepsreis en toch individuele vrijheid te hebben. Ze doen hun uiterste best om de reizen zo leuk en gezellig mogelijk te maken met voldoende vrijheid en keuzemogelijkheden om ook je eigen plan te kunnen trekken.

Producten en diensten van ACSI Kampeerreizen
Het aanbod aan reizen van ACSI Kampeerreizen is enorm. Je kunt de mogelijkheden bekijken op de website op basis van het land waar je heen wil of het soort reis dat je wil maken. Zo kun je kiezen uit rondreizen, actieve reizen, thema-reizen en zelfs familiereizen. Je kunt zelf bepalen of je met een camper of caravan reist.

Bij elke reis vind je uitgebreide informatie over de prijs, de highlights en het dagprogramma. Je kunt zelfs zien wie je reisleiders zijn, want ja elke reis wordt begeleid door ervaren reisleiders die er alles aan zullen doen om je reis in goede banen te leiden. Mocht je benieuwd zijn naar de andere groepsleden, geen probleem. Bij elke reis staat meer informatie over de andere vakantiegangers.

Elke reis heeft een aantal leuke excursies en regelmatig een maaltijd inbegrepen. Daarnaast krijg je een routeboek en reisgids en kun je na je reis samen herinneringen ophalen op de reüniedag. Je kunt jouw reis eenvoudig online boeken of door de week contact opnemen met de klantenservice van ACSI Kampeerreizen

Ervaringen, klachten en tips over ACSI Kampeerreizen
We zijn benieuwd naar jouw mening over ACSI Kampeerreizen. Door jouw mening te delen kunnen anderen zich een goed beeld vormen van het bedrijf en de service die ze bieden. Jouw hulp kan er dan ook voor zorgen dat anderen een onvergetelijke vakantie tegemoet gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
Bo 1 jaar geleden
9
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij ACSI Kampeerreizen. Ik heb onlangs een georganiseerde kampeerrondreis geboekt en ik moet zeggen, het was geweldig! Het beste van beide werelden: in...

Alle reviews ( 1 )

Ervaren persoon blij met ACSI Kampeerreizen

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij ACSI Kampeerreizen. Ik heb onlangs een georganiseerde kampeerrondreis geboekt en ik moet zeggen, het was geweldig! Het beste van beide werelden: individuele vrijheid terwijl je geniet van de voordelen van een groepsreis. De rondleiding zelf was goed gepland en uitgevoerd door deskundige reisleiders die ons de lokale hotspots toonden en nuttige informatie gaven over hoe we onze reistijd konden maximaliseren. Het planningsproces was ook naadloos, dankzij hun vriendelijke klantenservice team dat altijd beschikbaar was om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. Wat me vooral opviel tijdens deze rondleiding waren de verrassende arrangementen die ze voor ons hadden gemaakt, zoals picknicks in prachtige parken en wijnproeverijen bij lokale wijngaarden. Deze extra's maakten onze reis nog specialer dan verwacht! Over het algemeen kan ik ACSI Kampeerreizen ten zeerste aanbevelen aan elke avontuurlijke reiziger die graag nieuwe plaatsen wil ontdekken zonder zich zorgen te hoeven maken over planning of logistiek.

B
Bo 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review