Travelski

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Travelski

Skiën en snowboarden zijn erg sociale sporten. Profiteren van een sportief moment in de sneeuw met je vrienden en familie is erg in trek.

Ben je een beginner of een expert, het maakt niet uit! Je voortbewegen in de sneeuw, geeft een fantastisch gevoel. Ben je een beginner, dan zul je ongetwijfeld genieten van het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je erin bent geslaagd je eerste bochten te maken en een hele race met succes af te ronden. Ben je expert, dan zul je ongetwijfeld de kick om steeds snellere tijden te zetten niet kunnen weerstaan. De spanning die je ervaart tijdens het skiën of snowboarden werkt erg verslavend. Beeld je in, … verse poedersneeuw en een helblauwe lucht. Je trekt de bergen in naar je favoriete plekje ongerepte sneeuw…

’s Ochtends wakker worden met uitzicht op de bergen is een geweldige manier om je dag te beginnen. Na een stevig ontbijt ben je klaar om "Koning Winter" te trotseren. Meestal zijn er in de bergen ook wel wat restaurants waar je kunt genieten van een snack, een maaltijd of een drankje, terwijl je eventjes je benen tot rust laat komen. In de vroege avond keren velen terug naar het resort voor de après-ski; vaak een feestelijk gebeuren met aperitief, live bands en een lekker diner.

De keuze van het skimateriaal is erg belangrijk en is bepalend voor een, al dan niet, geslaagd verblijf.

Over Travelski

Travelski werd opgericht in 2005 en organiseert skivakanties voor jong en oud, groepen of families en van beginnelingen tot experten. Travelski werkt met op maat gemaakte pakketten, à-la-cartepakketten en een eenvoudige zoekmachine. De online touroperator biedt meer dan 2500 ski-vakantiepakketten in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Andorra.

Producten en Diensten Travelski

Bij Travelski kan je volledige all-inclusief skivakanties reserveren, of je kan er aparte diensten zoals verblijf, skimateriaal, skilessen en skipassen boeken. Met de formule “Smile en Pass” ontvang je je skipas bij aankomst samen met de sleutels van je appartement, zodat je niet meer hoeft te wachten. De touroperator zorgt er ook voor dat je je uitrusting kunt ophalen in de winkel die het dichts bij je accommodatie ligt. Als je dat wenst, verzorgt Travelski ook je catering (ontbijt, lunch en avondeten); je maaltijdpakketten worden op afspraak aan je verblijfplaats afgeleverd. Je kan ook de ZEN-annuleringsverzekering afsluiten; bij annulatie wordt je vakantie dan binnen de 5 dagen volledig terugbetaald. Verder biedt de touroperator ook nog een reddings- en repatriëringsverzekering, een verzekering tegen diefstal en schade van uitrusting en een verzekering “Gebrek aan Sneeuw”. Travelski heeft een team van 25 personen die op werkdagen kunnen worden gecontacteerd per telefoon of via het online contactformulier. Bij Travelski kan je betalen met Visa, Eurocard, Mastercard, American Express of iDEAL.

Complimenten, klachten en tips voor Travelski

Heb jij al een verblijf of materiaal bij Travelski geboekt en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Was je materiaal van goede kwaliteit en direct beschikbaar toen je toekwam? Hoe was je accommodatie? Heb jij een reservatie voortijdig moeten annuleren of wijzigen en verliep dit probleemloos? Hoe was de ontvangst? Werd je vooraf goed geïnformeerd en was alles er ter plaatse in orde? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review