Travel Active

Alle reviews

Travel Active

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Travel Active

Stappen uit je comfortzone, de wijde wereld intrekken, avonturen beleven, andere culturen ontdekken en tegelijkertijd ook buitenlandse werkervaring opdoen, is allemaal mogelijk! Interesse in werk, studie en wonen in binnen en buitenland? Alles leren over taal, de cultuur en de lokale levenswijze van verre landen of in gezinnen in eigen land? Travel Active regelt bestemmingen naar Africa, Azië, Latijns America, Europa, Noord Amerika, Oceanië. Kijk hier op ReviewsBird.nl en laat je volledig informeren over alle mogelijkheden over trips in het kader van cultuuruitwisseling in eigen of buitenland! U leert over het thuisland, de taal, de cultuur, tradities en lokale en nationale gerechten. Middels de reviews leert u over hoe Travel Active het doet, maar ook andere tourorganisaties. 

Over Travel Active
Travel Active is actief in culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen zij mensen van elke leeftijdscategorie in staat om zich te storten in een internationaal avontuurlijke beleving. Jaarlijks maken ruim 3.000 mensen gebruik van de diensten Travel Active om zich international te verrijken. De medewerkers hebben zelf in het buitenland gewerkt, gewoond of gestudeerd. Het idee voor Travel Active is ontstaan in de Verenigde Staten, zo’n 30 jaar geleden. Gestart werd met een drietal programma’s: Camp USA, Au Pair en Work & Travel Australië en is uitgegroeid tot een uitwisselingsorganisatie met veel verschillende programma’s voor elke leeftijdscategorie. 

Producten en diensten van Travel Active
Met Travel Active kunt u au pair worden in 13 verschillende landen, van Australië tot Engeland! Als au pair wordt u een volwaardig lid van uw gastfamilie. Het volgen van een taalcursus in het buitenland stelt u meteen in staat nieuwe kennis meteen in de praktijk toe te passen op één van de Taalreis bestemmingen. Travel Active werkt samen met vele vrijwilligersprojecten op 3 continenten en in meer dan 30 landen. Met het Work en Travel aanbod zijn er vele mogelijkheden om je dromen waar te maken. Al reizende en werkende de wereld ontdekken. Een au pair in huis is een mooie manier voor culturele uitwisseling in eigen land, waarbij de au pair een nieuwe cultuur en taal in huis kan brengen! Tijdens uw High School avontuur verblijft u in een gastgezin. U gaat voor een zomer, trimester, semester of heel schooljaar naar het buitenland. Dus een gast gezin worden en een buitenlandse student in huis nemen, kan.

Complimenten, klachten en tips voor Travel Active
Op de website van Travel Active kan eenieder terecht voor de informatie, de inschrijving, hoe men gebruik kan maken van de dienstverlening en wat de nodige vereisten en voorwaarden zijn. 

Deel uw ervaring over de dienstverlening van Travel Active hier op onze website. Met deze informatie bewijst u een dienst aan andere personen, die geïnteresseerd zijn in culturele uitwisseling. 

Meer weten over Travel Active, de uitwisselingsprogramma’s en haar dienstverlening? Benieuwd naar haar klantenservice en de diverse culturele uitwisselingsprogramma’s in binnen- en buitenland? Hoe staat het met de veiligheid in de landen? Op ReviewsBird.nl mag u ook een kijkje nemen in de reviews en beoordelingen van andere klanten, die al ervaring hebben met Travel Active.