TopTicketshop

Alle reviews

TopTicketshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

TopTicketshop

 

 

Lekker uitgaan en even de stress en zorgen van de dag vergeten, heerlijk toch? Gelukkig zijn de tijden dat je uren in de rij moet staan om een kaartje voor een concert of optreden wil hebben voorbij. Tegenwoordig is alles online te koop. Op de pagina TopTicketshop vindt u de meest belangrijke evenementen, voorstellingen en de concertagenda van Nederland en België. Wilt u ook een avondje weg met uw vrienden,partner of collega’s? Op onze website ReviewsBird.nl. vindt u de belangrijkste informatie over verschillende webshops en en ziet u in één oogopslag wat andere mensen van de producten en diensten van de webshops vinden. Lees hier de  reviews en persoonlijke ervaringen van mensen die al eens een kaartje bij TopTicketshop hebben gekocht. Kregen zij de kaartjes op tijd? Zaten ze op de plaats waar ze wilden zitten. Kortom, doet het bedrijf wat zij op de website beloven?  U kunt natuurlijk ook uw eigen review hier achterlaten. Uw persoonlijke beoordelingen tellen hier mee. Meer weten over Topticketsshop? Kijk snel verder!

Over Topticketshop
Topticketshop is een online bedrijf wat tickets verkoopt voor verschillende culturele evenementen. Over de oprichting en de organisatie achter deze webshop is vrijwel niets bekend. Het enige dat we te weten komen wanneer we op de website kijken is dat het Top Ticket team bestaat uit Sarah en Anouk. Op de website zelf staan (uiteraard) enkele zeer positieve reviews, zodat we de indruk krijgen dat alles prima voor elkaar is bij deze webwinkel.

Producten en diensten van Top Ticketshop
Bij Topticketshop worden toegangskaartjes te koop aangeboden voor verschillende grote concerten en evenementen in Nederland. Ondanks dat de corona pandemie het uitgaansleven nagenoeg heeft stilgelegd, is de agenda voor 2021 bij Topticketshop behoorlijk goed gevuld. Er worden kaartjes aangeboden voor bijvoorbeeld André Rieu, 14 de Musical, Muziekfeest van het Jaar, Het Foute Oktoberfest, maar ook voor buitenlandse gasten zoals Rammstein en Tom Jones.Topticketshop zegt een groot aanbod kaartjes te hebben voor concerten, die anders moeilijk te bemachtigen of snel uitverkocht zijn. Ook kunnen ze vaak aparte zitplaatsen regelen, bijvoorbeeld wanneer men persé met een groepje bij elkaar wil zitten of u speciale plaatsen in gedachten hebt. Aan deze service hangt uiteraard wel een iets duurder prijskaartje dan wanneer u de tickets direct bij de schouwburg of het stadion koopt. Bijzonder is wel dat wanneer u kaartjes heeft gekocht voor een evenement maar u bent om de een of andere reden verhinderd, zij soms de kaartjes van u kunnen overnemen.

Complimenten, Klachten en Tips over Topticketshop
Zou het niet fantastisch zijn om weer eens een goed evenement bij te wonen, of naar een live concert te gaan? Vroeger moest je uren in de rij staan om kaartjes te bemachtigen, maar nu kan dat allemaal via het internet! Hoe gemakkelijk is dat? Maar doen bedrijven zoals TopTicketshop wel wat ze beloven? Hoe weten we of we deze aanbieder wel kunnen vertrouwen? Daar komen we alleen achter op vergelijkingssites zoals deze. En daarvoor doen wij een beroep op u als consument. Want alleen dankzij uw eerlijke reviews is het mogelijk een goed en betrouwbaar vergelijkingsplatform te bouwen. Meedoen? Laat ook uw review bij ons achter. Samen staan we sterk!