Bungalow.net

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Bungalow.net

De meeste mensen kijken uit naar de jaarlijkse vakantie. De vraag is dan; ben je in eigen land en zoek je een vakantiehuisje? Heb je zin in een leuke buiten huis voor familie en vrienden? Of wil je graag in de natuur zijn? Je zit helemaal goed bij Bungalow.net. Hier vindt je zeker een leuke vakantiewoning die jouw vakantie veel leuker maakt. Je kunt op onze pagina de ervaring van klanten die eerder zijn geweest, lezen. Deze reviews kunnen jou helpen om de juiste woning of huis te kiezen die past bij jouw familie of gezin. Zo weet je ook zeker als je kunt kiezen voor Bungalow.net of voor een andere aanbieder.

Over Bungalow.net

Bungalow.net is gespecialiseerd in vakantieparken in Europa. Sinds 1996 bestaat het bedrijf en heeft zich uitgebreid over verschillende locaties. Deze locaties zijn voornamelijk in het westen van Europa. Bungalow.net heeft een medewerkers bestand van 70 personen. De markt wordt daarom onderhouden in meer dan 9 talen. Het bedrijf is verdeeld in de afdelingen IT, Customer service, Marketing en Operations & Development.

De medewerkers verzorgen de dienstverlening vanuit een modern kantoorpand in Zwolle. Binnen de sector werken al vele jaren enthousiaste medewerkers die voor kwaliteit van de diensten zorgen. Bungalow.net staat voor snelle service.

Producten en diensten van Bungalow.net

Bij Bungalow.net kun je zeker zijn dat je op vakantie kan in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Italië, Frankrijk en Tsjechië. Bungalow.net zorgt ervoor dat de klant een snelle service krijgt in eigen taal. Ze bieden hun diensten zodanig dat alle Bungalow huizen persoonlijke inspectie genieten. Op de website kun je ook terecht voor foto’s en beschrijvingen over de verschillende locaties. Zo kun je op een gemakkelijke manier een vakantiehuisje vinden die je leuk vind. Er zijn verschillende thema’s die het bedrijf ter beschikking heeft namelijk; aan het strand, aan het water, in de natuur, in de bergen, wintersport en romantisch. Naast vakantiehuizen, vind je er ook appartementen, mocht je met iets meer mensen op vakantie gaan en wandelparken.

Complimenten, klachten en tips voor Bungalow.net

Als je anderen wil laten weten wat jouw ervaring is met Bungalow.net of hoe je die trip heb ervaren? Wat je vindt van de klantenservice? Is de kwaliteit die geleverd wordt wat het wezen moet? Ben je goed opgevangen bij aankomst? Dan kun je gauw een review en beoordeling achterlaten. Zo zullen klanten geïnteresseerd raken door jouw review. Hun beslissingen zullen zeker beïnvloed worden door wat ze lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

Z
Zhou 1 jaar geleden
9.5
Ik ben onlangs op vakantie geweest met Bungalow.net en ik moet zeggen dat mijn ervaring geweldig was! Ik heb nog nooit eerder zo'n gemakkelijke boekingsproces gehad voor een vakantiehuis. Hu...

Alle reviews ( 1 )

Fantastische ervaring met Bungalow.net

Ik ben onlangs op vakantie geweest met Bungalow.net en ik moet zeggen dat mijn ervaring geweldig was! Ik heb nog nooit eerder zo'n gemakkelijke boekingsproces gehad voor een vakantiehuis. Hun selectie van vakantiehuizen en -parken is indrukwekkend; ze bieden opties in heel Europa, waardoor mijn familie en ik de perfecte bestemming konden vinden. De service die we ontvingen was top-notch. De medewerkers waren behulpzaam bij het beantwoorden van alle vragen die we hadden, zowel vóór als tijdens ons verblijf in het huisje. Het huisje zelf was zeer goed verzorgd en schoon bij aankomst, wat belangrijk was omdat hygiëne tegenwoordig extra belangrijk is. Bovendien waren de tarieven redelijk geprijsd - ik heb echt waarde gekregen voor elke euro die ik heb uitgegeven aan de accommodatie. Al met al zou ik Bungalow.net ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare manier om te genieten van luxe villa's of bungalows in Europa.

Z
Zhou 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!