Bungalow.net

Alle reviews

Bungalow.net

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Bungalow.net

De meeste mensen kijken uit naar de jaarlijkse vakantie. De vraag is dan; ben je in eigen land en zoek je een vakantiehuisje? Heb je zin in een leuke buiten huis voor familie en vrienden? Of wil je graag in de natuur zijn? Je zit helemaal goed bij Bungalow.net. Hier vindt je zeker een leuke vakantiewoning die jouw vakantie veel leuker maakt. Je kunt op onze pagina de ervaring van klanten die eerder zijn geweest, lezen. Deze reviews kunnen jou helpen om de juiste woning of huis te kiezen die past bij jouw familie of gezin. Zo weet je ook zeker als je kunt kiezen voor Bungalow.net of voor een andere aanbieder.

Over Bungalow.net
Bungalow.net is gespecialiseerd in vakantieparken in Europa. Sinds 1996 bestaat het bedrijf en heeft zich uitgebreid over verschillende locaties. Deze locaties zijn voornamelijk in het westen van Europa. Bungalow.net heeft een medewerkers bestand van 70 personen. De markt wordt daarom onderhouden in meer dan 9 talen. Het bedrijf is verdeeld in de afdelingen IT, Customer service, Marketing en Operations & Development.

De medewerkers verzorgen de dienstverlening vanuit een modern kantoorpand in Zwolle. Binnen de sector werken al vele jaren enthousiaste medewerkers die voor kwaliteit van de diensten zorgen. Bungalow.net staat voor snelle service.

Producten en diensten van Bungalow.net
Bij Bungalow.net kun je zeker zijn dat je op vakantie kan in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Italië, Frankrijk en Tsjechië. Bungalow.net zorgt ervoor dat de klant een snelle service krijgt in eigen taal. Ze bieden hun diensten zodanig dat alle Bungalow huizen persoonlijke inspectie genieten. Op de website kun je ook terecht voor foto’s en beschrijvingen over de verschillende locaties. Zo kun je op een gemakkelijke manier een vakantiehuisje vinden die je leuk vind. Er zijn verschillende thema’s die het bedrijf ter beschikking heeft namelijk; aan het strand, aan het water, in de natuur, in de bergen, wintersport en romantisch. Naast vakantiehuizen, vind je er ook appartementen, mocht je met iets meer mensen op vakantie gaan en wandelparken.

Complimenten, klachten en tips voor Bungalow.net
Als je anderen wil laten weten wat jouw ervaring is met Bungalow.net of hoe je die trip heb ervaren? Wat je vindt van de klantenservice? Is de kwaliteit die geleverd wordt wat het wezen moet? Ben je goed opgevangen bij aankomst? Dan kun je gauw een review en beoordeling achterlaten. Zo zullen klanten geïnteresseerd raken door jouw review. Hun beslissingen zullen zeker beïnvloed worden door wat ze lezen.