8.5

Travel Active
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8.6
Productkwaliteit en Garantie
8.6
Prijs/Kwaliteitverhouding
8.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
8.6
Reputatie

Travel Active

Travel Active is een organisatie die culturele uitwisselingen mogelijk maakt voor mensen van alle leeftijden. Jaarlijks maken meer dan 3.000 mensen gebruik van hun diensten om internationale ervaring op te doen. Met een breed scala aan programma's, zoals au pair worden in verschillende landen, taalcursussen in het buitenland en vrijwilligerswerk op drie continenten, biedt Travel Active de mogelijkheid om de wereld te ontdekken en nieuwe culturen te ervaren. De organisatie is opgericht in de Verenigde Staten zo'n 30 jaar geleden en is uitgegroeid tot een bekende naam in de sector van culturele uitwisselingen.

Wat zeggen de reviews?

Travel Active wordt algemeen geprezen om zijn productkwaliteit en garantie, met duurzame en efficiënte producten en snelle oplossingen voor eventuele problemen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als positief ervaren, met betaalbare prijzen en fantastische ervaringen, hoewel er geen details zijn over extra kosten. De service en klachtenafhandeling worden geprezen vanwege de professionele begeleiding en efficiënte communicatie. Het bedrijf heeft een solide merkreputatie met betrouwbare en klantgerichte service, waardoor het goed wordt beoordeeld.

Productkwaliteit en Garantie

8.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Professionele begeleiding"
De productkwaliteit wordt geprezen door de klanten vanwege zijn duurzaamheid en efficiëntie, waardoor het een betrouwbare keuze is. De garantie wordt ook hoog gewaardeerd, met een gemakkelijk proces en snelle oplossingen voor eventuele problemen, waardoor de klanten gemoedsrust hebben bij hun aankoop.

Prijs/Kwaliteitverhouding

8.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Fantastische ervaring"
  • "Betaalbare prijzen"
Het algemene oordeel over de prijs-kwaliteitverhouding is positief. Klanten zijn tevreden met de betaalbare prijzen en beschouwen hun ervaring als fantastisch. Echter, er zijn geen specifieke details over eventuele extra kosten of verborgen uitgaven verstrekt. Over het algemeen lijkt de waarde voor je geld goed te zijn op basis van de positieve beoordelingen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

8.6
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "Fantastische ervaring"
  • "Professionele begeleiding"
  • "Uitstekende communicatie"
De service werd over het algemeen geprezen vanwege de fantastische ervaring, professionele begeleiding en uitstekende communicatie. Klanten waren tevreden over hoe hun klachten werden afgehandeld en de efficiëntie van het klantenserviceteam.

Reputatie

8.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Fantastische ervaring"
De merkreputatie van dit bedrijf lijkt solide te zijn, met positieve beoordelingen die de fantastische ervaringen van klanten benadrukken. Het bedrijf lijkt betrouwbaar en klantgericht te zijn, wat een goede reputatie oplevert.