TVFilm reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 2
Prijs 6
Bezorging 10

Totaal

7
100% zou hier weer kopen

TVFilm

Vraag jij je af wat TVFilm is? TVFilm is een tweewekelijks magazine dat wordt uitgegeven door Bindinc BV en dat informatie bevat over de meeste films die er op televisie te zien zijn. Aan het einde van deze inleiding beschik je over genoeg informatie om te bepalen of dit blad iets voor jou is of niet. Zo kun je bijvoorbeeld even de tijd nemen om reviews van klanten op onze website te lezen. Deze reviews helpen je om een beter beeld te krijgen over wat TVFilm precies is en wat andere klanten er van vinden. Vinden zij het de moeite waard? Is de geboden informatie in het blad accuraat? Kun je TVFilm makkelijk opzeggen? Omdat consumenten ook reviews over andere tv-bladen op onze website plaatsen kun je makkelijk de diverse magazines met elkaar vergelijken om uiteindelijk de beste te kiezen.

Over TVFilm

Dit magazine wordt iedere twee weken voor 18.00 uur op donderdag bij abonnees bezorgd. Via de site TVFilm nl kun je een abonnement op het blad afsluiten. Wil je liever persoonlijk met TVFilm contact opnemen? De klantenservice is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar, ook kun je het contactformulier op de website gebruiken om je vragen te stellen. En over vragen gesproken, op de site van www TVFilm nl vind je antwoorden op de veelgestelde vragen. Bovendien vind je op de site van TVFilm nl iedere dag een andere dagactie waarmee je onder andere leuke films op DVD kunt winnen. Wil je TVFilm opzeggen? Voor vragen hierover kun je ook op de site of bij de klantenservice terecht.

Wat heeft TVFilm nog meer te bieden?

In het blad krijg je per dag te zien welke tv-programma's de diverse Nederlandse zenders te bieden hebben. Maar het magazine heet niet voor niets TVFilm en daarom is er extra aandacht voor de films die er op tv vertoond worden. Daarnaast kun je in TVFilm puzzels van Blijtijds oplossen en op die manier meedoen om prijzen te winnen. Je kunt voor een TVFilm abonnement kiezen uit drie varianten die 1, 2 of 3 jaar duren. Het langste TVFilm abonnement levert je ook de meeste korting op. Houdt er rekening mee dat de abonnementen automatisch worden verlengd en dat je dus tijdig je TVFilm moet opzeggen als je geen abonnee meer wilt zijn. Hoe andere klanten dat gedaan hebben lees je in hun reviews op onze website.

Reviews en klachten over abonnementen opzeggen bij TVFilm

Heb jij als klant ervaring met dit magazine? Plaats dan jouw TVFilm review op onze website zodat we met elkaar nieuwe klanten kunnen waarschuwen voor de valkuilen van een TVFilm abonnement. Heb jij problemen gehad met het opzeggen van je abonnement van TVFilm? Deel dan in jouw beoordeling he je dat ervaren hebt en hoe TVFilm je vragen en klachten behandeld heeft. Alleen door samen te laten zien hoe je het snelst een abonnement weer op kunt zeggen helpen we andere klanten die nog twijfelen over TVFilm. Maat natuurlijk willen we niet alleen negatieve reacties publiceren, ook als je tevreden bent over jouw TVFilm abonnement ben je van harte welkom om jouw review op onze website achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Irma Römkens 21 dagen geleden
7
Ik ben al 2 maanden aan het proberen om contact te krijgen met Tv-film. Er wordt nergens op gereageerd. Ook bellen is onmogelijk, omdat niemand aan de lijn komt. Maar intussen wél het nieuwe...

Alle reviews ( 1 )

Tvfilmabonnementopzeggen

Ik ben al 2 maanden aan het proberen om contact te krijgen met Tv-film. Er wordt nergens op gereageerd. Ook bellen is onmogelijk, omdat niemand aan de lijn komt. Maar intussen wél het nieuwe abonnementsgeld afschrijven, wat ik teruggeboekt heb en een maand later een brief krijgen dat ik moet betalen. Maar geen enkele reactie op de berichten en mails die ik stuur. Dit is uitermate storend. Ik heb al in meer dan 10 berichten in de afgelopen 2 maanden mijn abonnement stopgezet. Maar toch blijven ze gewoon doorbezorgen en niet reageren.

I
Irma Römkens 21 dagen geleden
Bestellen
10
Service
2
Prijs
6
Bezorging
10
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review