T Mobile

Alle reviews

T Mobile

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

T Mobile

Altijd en overal bereikbaar zijn is tegenwoordig bijna een vereiste, en je zult vaak ver moeten zoeken om iemand te vinden zonder smartphone, tablet of ander toestel dat op internet kan. De keuze van apparaten is zeer ruim, net als de keuze wat betreft aanbieders van deze diensten en producten. Bij T Mobile kun je deze zaken ook aanschaffen. Maar hoe weet je nu of dit allemaal betrouwbaar is, dat je niet te veel betaalt voor slechte diensten? Bij een data abonnement zit je immers vast voor een hele tijd, dus je moet zeker weten dat je waar voor je geld krijgt. Dat kun je doen door hier op ReviewsBird de reviews van klanten van T Mobile te lezen en van hun ervaringen te leren!

Over T Mobile
T Mobile is de Nederlandse tak van een Duits bedrijf dat actief is in de telecom-sector. De officiële bedrijfsnaam is T-Mobile Netherlands B.V. en het bedrijf is gevestigd in Den Haag. T Mobile is de mobiele telefonie-tak van Deutsche Telekom, het hoofdkantoor ligt in Bonn en het werd opgericht in 1992. Later nam het de telecomaanbieder Ben over en kreeg hierdoor een groot aandeel van de Nederlandse markt in handen. T Mobile staat onder toezicht van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Je kunt T Mobile bereiken per telefoon, e-mail, via de chat op de website, of op hun forum. T Mobile heeft meer dan honderd vestigingen in Nederland. Je kunt hen volgen op Twitter en Facebook.

Producten en diensten van T Mobile
Bij T Mobile kun je terecht voor allerlei producten en diensten in de telecomsector. Hierbij moet je vooral denken aan (mobiele) telefoons zoals Samsung Galaxy, Apple iPhone, enzovoort. Hierbij kun je ook accessoires aankopen, en vooral data abonnementen voor je telefoon. Hierbij heb je keuze tussen Alles non-stop (onbeperkt surfen, bellen en sms’en in Nederland), Flexibele abonnementen (met 1-jarige en 2-jarige contracten) en 5G netwerk (snel onbeperkt internet). De abonnementen zijn ofwel Sim Only (dus als je reeds een telefoon hebt) of Inclusief Telefoon. Dergelijke regelingen zijn er ook voor je tablet, in de vorm van Tablet Unlimited GB-abonnementen, in combinatie met een tablet, of Sim Only.

Bij T Mobile kun je ook Internet, TV & Vast Bellen voor je thuis aanvragen, of een combinatie van die zaken, zoals Internet & TV, alleen Internet, enzovoort. Wat betreft puur internet kun je kiezen tussen Glasvezel internet, DSL, Wifi Plus, enzovoort. Er is ook een optie tot Interactieve TV, in de vorm van T-Mobile TV, TV Anywhere, ESPN, Ziggo Sport Totaal, Film1, ... Je moet voor je abonnementen betalen op factuur, en dat kun je online doen via iDEAL. Je moet inloggen op My T-Mobile hiervoor. Het is ook mogelijk om gewoon het bedrag via bank te betalen.

Klachten, complimenten en tips voor T Mobile
Ben je tevreden of je abonnement bij T Mobile of net niet? Laat het ons weten! Zo kun je andere mensen informeren over jouw ervaringen. Dit is immers erg belangrijk voor potentiële klanten. Of je nu een positieve of negatieve beoordeling wil geven, schrijf een review op ReviewsBird.nl en deel je mening over T Mobile!