Hayu

Alle reviews

Hayu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

Stelt u zich eens voor dat u niet meer met energie- en telecommunicatie zult kunnen leven? Hoe zal dat zijn? Heeft het misschien al eens een keertj...

Logo Mejane.com
Mejane.com

In het verleden was het mogelijk om naar de bioscoop te gaan om de nieuwste film te kijken. Dit was de enigste mogelijkheid om een nieuwe film te k...

Logo tink
tink

Het installeren van schakelaars en deurbellen met beveiligingscamera met slimme functies stelt u in staat deze makkelijk en snel te kunnen bedienen...

Logo Swapphone
Swapphone

Een smartphone hebben maakt de wereld voor je open. Het heeft een perfecte werking en je kunt er elke kant mee op, zeker op het gebied van technolo...

Hayu

TV streaming diensten worden steeds populairder, eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Wellicht dat je zelf ook een streaming service hebt aangeschaft, of misschien ben je opzoek naar een geschikt platform. Dan ben je Hayu misschien wel eens tegengekomen. Hayu is een TV-abonnementen service van het Amerikaanse NBC. 

Voordat je een abonnement aanschaft bij Hayu wil je alleen wel weten of dit het waar is. Vandaar dat je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews kunt vinden, geschreven door consumenten. Wij vinden dat jij een goed beeld over hoe Hayu nou daadwerkelijk wordt ervaren moet hebben. Vandaar dat je reviews over ervaringen van consumenten hier kunt vinden.

Over Hayu
Hayu, uitgesproken als HAY-yoo is een videostreamingdienst en is momenteel eigendom van NBCUniversal. Het concept dat terug dateert naar 2016 is momenteel verkrijgbaar in diverse landen als: Ierland, Canada, India, Noorwegen en veel meer. Daarbij zien we nu ook Hayu Nederland. 

Het bedrijf richt zich op reality TV. Ondanks dat ze een assortiment aan verschillende programma’s kennen produceren ze zelf geen shows. Het bedrijf is vandaag de dag actief in zo’n 15+ verschillende landen. Ondanks dat het een dochteronderneming is van het Amerikaanse bedrijf NBCUniversal hebben ze geen recht om in de Verenigde Staten hun diensten te verkopen vanwege wettelijke redenen. 

Producten en diensten Hayu
Momenteel biedt Hayu een gratis proefperiode van 7 dagen aan, wanneer deze bevalt kan de consument bepalen om een abonnement te starten. Daarna betaal je  €5,99 per maand. Het abonnement brengt hedendaags zo’n 300 programma’s met zich mee. Daarnaast heeft Hayu ook een extra kanaal met programma’s op Hayu Amazon Prime, wederom gespecialiseerd op het gebied van Reality Shows. 

Hayu is beschikbaar op Android-, iOS-, en Apple TV-, en heeft deals met Roku, Amazon Prime en Android TV’s. Aangezien er geen contract is tijdens je abonnement kan je naar wens opzeggen. Enkele bekende show’s zijn Hayu Keeping Up with the Kardashians en The Real Housewives of Beverly Hills. 

Contact
Heb je vragen, klachten of ideeën voor Hayu? Dan bevind zich een support pagina op de website. Hier valt allerlei informatie te vinden op het gebied van: abonnement (opzeggen), accounts, apperaten & partners, maar bijvoorbeeld ook algemene informatie. Daarnaast kan je ook via Facebook en Instagram contact opnemen, zelf zeggen ze dat dit niet de beste manier is. Volgens Hayu is het namelijk beter om via de website een bericht te sturen.

Reviews en beoordelingen Hayu
Heb je al eens een abonnement aangeschaft bij Hayu? Dan willen wij graag weten hoe je dat hebt ervaren, in de vorm van een beoordeling of review. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over hoe makkelijk het aanmaken van de accounts was, of hoe leuk of niet leuk de tv-shows zijn. Maar je kunt ook schrijven over zaken als de klantenservice en je algemene ervaringen met Hayu. We vinden namelijk dat jouw mening over Hayu en andere bedrijven belangrijk is. Door deze te delen help je ook nog eens andere consumenten door ze een beter beeld te geven over hoe Hayu nou écht bevalt. Wil je meer leren over Hayu en gelijksoortige bedrijven? Lees dan op ons platform recensies en reviews van consumenten die je voor gingen.