Argeweb reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Argeweb

Websites zijn met een wereld die steeds meer berust op elektronica, in de hedendaagse maatschappij niet meer weg te denken. Misschien dat je zelf wel een website hebt, of iemand kent met een website. Websites worden vaak op grote computer servers ondergebracht, dit noemt men website hosting. Website hosting, ook wel web hosting genoemd heeft diverse voordelen. Terwijl je opzoek bent geweest naar een geschikte website hoster, kan het zijn dat je bij Argeweb terecht bent gekomen. Argeweb is een van de vele ondernemingen gericht op website hosting.

Alleen als jij een webhoster zoekt wil je uiteraard wel dat deze aan diverse eisen voldoet. Zo wil je bijvoorbeeld wel dat je website veilig is. Weet je eigenlijk wel zeker of Argeweb aan dit soort eisen voldoet? Om daar achter te komen kan je op ons review platform, beoordelingen en reviews lezen, over Argeweb en soortgelijke bedrijven. Op die manier hopen wij je een beter inzicht te bieden, over dit soort bedrijven.

Over Argeweb

Argeweb BV is een van origine Nederlands bedrijf dat web hosting aanbied. Het bedrijf streeft ernaar om de meest klantvriendelijke hosting provider van Nederland te zijn. Ze proberen deze missie te realiseren door premium service in de vorm van Servicedesk te leveren, die jou met al je vragen kan helpen. Argeweb staat geregistreerd bij The Green Web Foundation, dit betekent dat data centers, waarmee ze werken groen ofwel CO2-neutraal zijn. Dit resulteert erin dat jouw website ook als groen wordt gezien.

Het bedrijf voldoet sinds 2009 aan de ISO-norm van 9001 (van kwaliteitsmanagementsysteem) en sinds 2013 aan de ISO-norm van 27001 (op het gebied van informatiebeveiliging). Het bedrijf werd als onderdeel van KPN meegenomen in hun certificaten in 2015.

Producten en diensten Argeweb

Als je op de homepage van Argeweb terecht komt vallen verschillende categorieën aan producten te vinden. Denk hierbij aan: Domeinnamen, Webhosting, Webdesign, VPS, E-mailhosting en Microsoft 365. Als je geïnteresseerd bent in een van deze producten zijn deze onderverdeeld in subcategorieën, waarin je weer aparte producten kunt vinden.

Wil je een bepaald product bij Argeweb aanschaffen? Dan kan je dat op de volgende verschillende manieren doen: bankoverschrijvingen, iDEAL, Visa, Mastercard, American Express en automatische afschrijvingen. Meer informatie kan gevonden worden op de website. Argeweb heeft ook een blog waar diverse artikelen te vinden zijn, over diensten en producten gerelateerd aan het bedrijf.

Contact

Ben je niet tevreden, of heb je een vraag voor Argeweb? Dan kan je contact opnemen op de volgende manieren. Een mail sturen kan, Argeweb heeft momenteel verschillende e-mailadressen, dus let op dat je de geschikte gebruikt voor de desbetreffende kwestie. Bellen kan via het volgende nummer: 085 0218861, internationaal gaat bellen via: +31 (0)10 59 040 15. Wil je faxen gebruik dan dit nummer: 010 590 23 52.

Wil je post sturen naar Argeweb? Doe dat dan naar het volgende adres: Postbus 197 3140AD Maassluis. Daarnaast heeft Argeweb ook een bezoekadres als je daar in bent geïnteresseerd: Noordzee 10D 3144DB Maassluis.

Reviews en beoordelingen Argeweb

Wellicht heb je al ooit een ervaring opgedaan met de diensten en producten van Argeweb. Zo ja, dan willen wij graag weten wat je van ze vindt. Door jouw mening in de vorm van een review te delen, kan je andere consumenten helpen met het beslissen of Argeweb wel of niet aan hun wensen en verwachtingen kan voldoen. Wil je nog meer weten over Argeweb? Dan kan je op onze website reviews en beoordelingen over Argeweb en gelijksoortige bedrijven vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review