Zeeman

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Zeeman

Wat mag je online verwachten van een aanbieder met een lange geschiedenis in het Nederlandse straatbeeld zoals Zeeman. Door de reviews van consumenten op onze website te bekijken krijg je vrij snel een duidelijk beeld over deze webwinkel. In de geplaatste recensies staan commentaren en klachten die andere klanten hebben op de service en dienstverlening van deze bekende aanbieder met het gele en blauwe logo.

Over Zeeman

Zeeman

staat voor kwalitatieve basics en textiel. Dat is de overtuiging van het bedrijf na het winnen van de ABN AMRO Retailer of the Year Award voor 2022-2023. Het bedrijf bestaat sinds 1967 en de Zeeman winkels in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen maken deel uit van de meer dan 1300 winkels in 7 verschillende landen waaronder Spanje en Frankrijk. Sinds enkele jaren kun je ook in de webshop terecht, waardoor bij Zeeman online bestellen heel eenvoudig is. Er wordt daarvoor gebruik gemaakt van zekere betaalmethodes zoals iDEAL, AfterPay en creditcard zodat je veilig al je producten af kunt rekenen.

De producten en diensten van Zeeman

De verschillende artikelen die er door de Zeeman webshop verkocht worden zijn voor klanten verdeeld over makkelijk te vinden productcategorieën zoals Dames, Heren, Baby en Kind. In die categorieën staan producten zoals nachtkleding, ondergoed, T-shirts en broeken overzichtelijk vermeld. De populaire producten die door veel klanten besteld worden zijn onder meer de Zeeman rompers en dames handschoenen. Verder zijn is er een aparte categorie bij Zeeman online te vinden voor producten die je in huis kunt gebruiken zoals diverse soorten textiel, tafelkleden en dekens. Twee andere zeer gewilde categorieën van deze aanbieder zijn die met weekaanbiedingen en die met Disney kleding.

Zeeman contact en openingstijden

Je kunt op diverse manieren contact opnemen met Zeeman. Zo is er een contactformulier op de website te vinden dat je in kunt vullen. Als je liever zelf een mailtje stuurt dan kun je dat naar service@zeeman.nl sturen. Neem je liever persoonlijk contact op? Bel dan een van de medewerkers op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur via het telefoonnummer 088 - 007 0000. Als je naar een van de winkels wilt dan kun je online de winkelzoeker gebruiken om te weten te komen waar ze gevestigd zijn en wat de Zeeman openingstijden per vestiging zijn.

Zeeman retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product geleverd krijgt dat toch niet aan je verwachtingen blijkt te voldoen. In dat geval kun je het vrij eenvoudig naar Zeeman retour sturen. Je kunt er voor kiezen om dat per post te doen, maar je kunt het ook met de oorspronkelijke pakbon inleveren bij een van de Zeeman winkels bij jou in de buurt. In de winkel wordt er dan voor gezorgd dat je het aankoopbedrag teruggestort krijgt.

Reviews en commentaren over Zeeman

Iedere klant die zijn of haar ervaring met deze online shop wil delen is van harte welkom op onze website. Jij kunt op deze manier heel makkelijk jouw Zeeman review publiceren om anderen te laten zien hoe tevreden jij bent en of je vindt dat Zeeman betrouwbaar is. De nieuwe klanten die jouw beoordeling lezen weten op die manier precies wat hen eventueel te wachten staat.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Samuel Stuivenberg 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij Zeeman en ik moet zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Wat me meteen opviel aan hun website is hoe eenvoudig alles is, zoals hun meta beschrijvin...

Alle reviews ( 1 )

Positieve online aankoopervaring tegen lage prijs

Ik heb onlangs een aankoop gedaan bij Zeeman en ik moet zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Wat me meteen opviel aan hun website is hoe eenvoudig alles is, zoals hun meta beschrijving al suggereert: "Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn." En dat is precies wat mijn indruk van hen was. Het bestellen van mijn product ging snel en makkelijk. Ik waardeer ook de 30 dagen bedenktijd die zij bieden, wat voor mij een geruststelling was omdat ik niet helemaal zeker wist of de aankoop aan al mijn verwachtingen zou voldoen. Mijn bestelling arriveerde binnen twee werkdagen en ik was blij te zien dat het product van goede kwaliteit was. Eén ding dat echt in het oog sprong bij Zeeman waren hun lage prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Het kostte me niet meer dan normaal om dezelfde kwaliteit te krijgen als elders voor veel hogere prijzen. Dit maakte mij erg blij als klant! Over het algemeen ben ik dus zeer tevreden over deze online winkelervaring bij Zeeman!

S
Samuel Stuivenberg 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!