Yoek

Alle reviews

Yoek

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Yoek

In het begin van het jaar 1900 begon Lane Bryant een kledingmerk dat gebaseerd is op vrouwen die zwanger zijn en een grotere maat nodig hadden voor hun kleding. Tegenwoordig wordt dit ook wel Plus Size fashion genoemd. Destijds was het alleen voor zwangere vrouwen tot ongeveer het jaar 1970.

Er vormde een revolutie door een studie die uitgevoerd werd door The Fashion Group of New York City. Marry Duffy Slaagde erin om als eerste modellenbureau met plus-size advertenties en lijnen, honderden samenwerkingen te stabiliseren. Zij slaagde erin om 2 decennium achter elkaar de hoogste omzet te behalen in de plus-size industrie.

Zoekt u toevallig een plus-size merk van hoge kwaliteit? Er zijn tegenwoordig genoeg webshops die kleren verkopen. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt.
 
Over Yoek
Yoek is al 30 jaar bezig met het aanbieden van grotere maten, om vrouwen een zelfverzekerd gevoel te geven in de kleding die zij dragen. Yoek heeft een team met een heldere visie over het dragen van kleding in de maten 38 tot en met 58. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven en webshops.

‘De kleding moet het lichaam niet verbergen, maar iedere vrouw zelfverzekerd en mooi laten voelen’. Aldus de visie van het team van Yoek. Johanna Timmer, de oprichter van Yoek, geboren in Amsterdam droomde van een modelabel zoals zij vandaag heeft gecreëerd.
 
Johanna werd geboren in Amsterdam en komt uit een ondernemersfamilie en al snel ontdekte zij haar passie voor mode. Na jarenlang werken als model over de hele wereld, merkte zij dat grotere maten wat moeilijker verkrijgbaar waren in verschillende landen. Uiteindelijk besloot Johanna haar eigen kleding lijn te beginnen!

Producten en diensten Yoek
Yoek is gespecialiseerd in het aanbieden van plus-size kleding, dat houdt dus in dat het assortiment vooral bestaat uit kleding in de maten van 38 tot 58. Het gehele assortiment is alleen voor vrouwen bedoeld.

Op de webshop van Yoek vindt u verschillende collecties zoals Yoek, Black label, White label, Portraits, Miss Y loves Yoek en Loretta’s favorites. Dit zijn collecties gebaseerd op verhalen van externe fashion lovers die samenwerken met Yoek en hun kledingstijl uiten op de webshop van Yoek.

Op de website vindt u onder het categorie ‘Kleding’ dus verschillende merken waaronder vooral het eigen merk van Yoek. De artikelen zijn stijlvolle designs die verschillende prints hebben maar vooral rekening houden met het mooie figuur van de vrouwen. Denk maar aan Jurken, Blazers, Jeans, Broeken, Leggings en nog veel meer is beschikbaar bij Yoek!

Complimenten, klachten of tips voor Yoek
Als u recent toevallig een Plus-Size Jurk heeft gekocht, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe Blazer gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Yoek willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Yoek.