WoodWatch

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

WoodWatch

WoodWatch bestaat sinds de zomer van het jaar 2013. Drie ambitieuze en oude vrienden begonnen toen met WoodWatch, oorspronkelijk als een bijproject. Zij waren overtuigd dat duurzame producten en materialen de potentie hebben om de perceptie van mensen te veranderen. Het was het eerste houten horloge merk in de Benelux. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WoodWatch lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u en andere mensen altijd weten waar ze aan toe zijn.

Over WoodWatch

WoodWatch werd dus in 2013 opgericht in Groningen. Het bedrijf werd opgericht door drie vrienden: Daniël Salimian, Kevin van der Veer en Jeroen Westerbeek. Daniël en Kevin kenden elkaar al sinds de middelbare school en waren ook huisgenoten, zij wilden graag samen een bedrijf beginnen en zagen dat houten zonnebrillen ineens heel populair werden. Daarom leek het hun tof om houten horloges te gaan verkopen. Met deze handgemaakte houten horloges haalde WoodWatch de top tien van snelst groeiende Nederlandse webwinkels. De oprichters sleepten ook nog een nominatie binnen voor de Sprout Top 25 under 25, dit is een lijst voor succesvolle Nederlandse ondernmers die jongen zijn dan 25 jaar.

Producten en Diensten van WoodWatch

De naam zegt het eigenlijk al, WoodWatch betekent "houten horloge". Zij verkopen dan ook houten horloges. Wat ooit een nachtproject voor drie vrienden was in nu een dagelijkse bezigheid voor een heel team dat vanuit zowel Rotterdam als Groningen opereert. Waar het bedrijf ooit alleen in Nederland te koop was zijn hun horloges (en inmiddels ook andere houten accessoires) overal ter wereld en in winkels verkrijgbaar.

Maar wat bieden ze dan nog meer voor accessoires aan en zit hier misschien ook wat voor u tussen? Waarschijnlijk wel! Het bedrijf heeft een dames en een heren collectie. Voor beide zijn er diverse houten horloges verkrijgbaar, maar naast horloges verkoopt het bedrijf inmiddels ook andere (houten) accessoires zoals zonnebrillen, armbanden, telefoonhoesjes, geschenk doosjes en zelfs blueblockers. Dit zijn brillen die u kunt dragen om het blauwe licht van telefoon of computer schermen te verlichten voor uw ogen. Voor heren heeft het bedrijf ook een "Special Edition" horloges collectie, alles uit deze collectie is gelimiteerd verkrijgbaar en u weet dan dus echt zeker dat u wat unieks om u pols heeft hangen wat (bijna) niemand anders heeft.

Aanbevelingen, klachten en tips over WoodWatch

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over WoodWatch? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over WoodWatch op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WoodWatch vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over WoodWatch of laat uw eigen ervaring door middel van een review over WoodWatch nu achter.

Wil je een kijkje nemen bij winkels die zonnebrillen verkopen? Bezoek onze pagina met Zonnebrillen.com reviews om te lezen hoe klanten denken over de service van dit bedrijf. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar zonnebrillen te koop zijn. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Merle 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een fantastische ervaring gehad bij WoodWatch! Ik was op zoek naar iets anders dan de standaard horloges die je overal ziet en kwam daarom terecht bij hun aanbod van houten ho...

Alle reviews ( 1 )

Elegantie in Hout: Een recensie van de houtenkijk experts "WoodWatch"

Ik heb onlangs een fantastische ervaring gehad bij WoodWatch! Ik was op zoek naar iets anders dan de standaard horloges die je overal ziet en kwam daarom terecht bij hun aanbod van houten horloges. De keuze was overweldigend, maar gelukkig waren alle horloges prachtige producten. Toen ik uiteindelijk mijn keuze had gemaakt voor een stijlvol zwart-houten herenhorloge, plaatste ik mijn bestelling. Het proces verliep heel vlot en voordat ik het wist kreeg ik een bevestiging dat mijn order onderweg was. Toen het horloge arriveerde was ik echt blij verrast ! Het ontwerp is simpel maar mooi uitgewerkt, met oog voor detail. Wat ook nog eens leuk is, is dat er persoonlijke gravering mogelijkheden zijn om zo je eigen touch te geven aan je aankoop. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over WoodWatch! Ze bieden geweldige productkeuzes en snelle leveringen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of klantenservice.

M
Merle 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!