wohi ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Wohi.nl

Lekker van je interieur en tuin genieten doe je natuurlijk het beste met de mooiste meubels en de leukste accessoires. Om die in huis te halen hoef je zelfs de deur niet meer uit, je kunt inmiddels bij veel verschillende online shops terecht om hun aanbod te bekijken en om hun spullen te bestellen. Maar je kent natuurlijk lang niet alle webwinkels die je tegenkomt en omdat er soms nogal wilde verhalen over oplichters rondgaan wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent. Je hoeft daarvoor niet urenlang het internet af te struinen want je kunt eenvoudig de reviews van consumenten op onze website bekijken om de meningen en klachten te vinden over een online winkel waar je wilt shoppen.

Over Wohi.nl

Wohi.nl

is de online shop die door WOHO BV uit Geesteren gebruikt wordt om een groot assortiment aan producten te verkopen. Net zoals vele andere webshops heeft ook dit bedrijf een klantenservice die je met vragen telefonisch en schriftelijk kunt benaderen en dat kan op werkdagen tussen 10 en 16 uur. Deze site heeft het Webshop Keurmerk en biedt veilige betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en creditcard. Betekenen dit keurmerk en de manieren waarop je kunt betalen dat er nooit iets fout gaat? Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en hoe het bedrijf met klachten omgaat en ze oplost lees je in de Wohi.nl ervaringen die klanten op onze website hebben achter gelaten.

De producten en diensten van Wohi.nl

Deze online shop verkoopt meer dan alleen meubilair en accessoires voor in en om het huis. Zo worden er bijvoorbeeld ook speelgoed zoals Lego en trampolines verkocht. Maar er is meer, ook voor gezondheidsproducten is er ruimte in het assortiment van deze online winkel. Zelfs voor artikelen voor je huisdier, babyproducten en reisartikelen kun je er terecht. Zoek je een barbecue om lekker in je tuin te kunnen eten met vrienden of familie? Ook die staan bij Wohi.nl in de etalage.

Bezorging en retourneren bij Wohi.nl

De producten die je in deze online shop besteld worden als ze op voorraad zijn binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Voor kleine bestellingen tot 75 euro betaal je bezorgkosten en als je extra voordeel wilt bij het afrekenen dan ga je op zoek naar een Wohi.nl kortingscode. Ben je na ontvangst van je bestelling ontevreden? Als je binnen 14 dagen contact opneemt met het bedrijf dan krijg je vanaf dat moment nog eens 14 dagen de tijd om de producten naar Wohi.nl retour te sturen.

Reviews en commentaren over Wohi.nl

Zijn reviews belangrijk? Uit ervaring weten wij dat steeds meer consumenten ze plaatsen en lezen. Daarom ben jij als klant bij deze uitgenodigd om jouw Wohi.nl review op onze website te plaatsen. Zo kunnen we potentiële klanten laten zien wat de goede en slechte kanten van deze online shop zijn. Vind jij Wohi.nl betrouwbaar? Beschrijf dan in jouw beoordeling waarom. Ben je absoluut ontevreden over de kwaliteit en service van deze onderneming? Ook dat mag je uitgebreid toelichten. Alleen met eerlijke reviews van klanten zoals jij kunnen we uiteindelijk het beste beeld van de werkwijze van Wohi.nl laten zien.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review