vivolanda reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vivolanda

Tegenwoordig verdwijnen er steeds meer fysieke winkels om plaats te maken voor online webshops. Het kan echter best lastig zijn om een webwinkel te vinden die alles wat je nodig hebt verkoopt, en die daarnaast ook nog eens betrouwbaar is.

Eén van de winkels die zich richt op het verkopen van alles wat jij nodig hebt in je dagelijkse leven is de webwinkel Vivolanda. Op deze pagina van ReviewsBird Nederland vind jij alle in's en out's over Vivolanda. Dit zodat jij straks een bewuste keuze kan maken als het gaat om jouw dagelijkse behoeftes.

Over Vivolanda

Het hoofdkantoor van Vivolanda is gevestigd in de Zeeuwse plaats Tholen en maakt onderdeel uit van het moederbedrijf Alternate. Alternate is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment van Alternate steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica, gereedschappen en speelgoed. Inmiddels is dochterbedrijf Vivolanda dus ook opgericht, wat ook een breed assortiment aanbiedt aan producten die jij dagelijks nodig hebt. Om de dienstverlening zo goed mogelijk te maken en houden, maakt Vivolanda gebruik van de logistieke expertise van Alternate Nederland en profiteert daarmee van de jarenlange ervaring van één van de meest succesvolle aanbieders in de elektronica branche.

Producten en diensten van Vivolanda

Het bedrijf Vivolanda verkoopt dus producten voor iedereen in hun online webshop: zowel jong als oud. In de webshop kan je producten kopen in de volgende categorieëen: huishouden, koken en tafelen, baby en peuter, computer en gaming, beeld en geluid, mooi en gezond, speelgoed, sport en outdoor, tuin, klussen, wonen en tweede kans. Er is dus voor iedereen wat wils te vinden in de online winkel van Vivolanda.

Verzendbeleid van Vivolanda

Natuurlijk is het ook handig om op de hoogte te zijn van het verzendbeleid van Vivolanda. Of een artikel op de website leverbaar is wordt aangegeven met een beschrijving bij elk product. Wanneer jou bestelling verzonden is ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Hierin staat een Track & Trace nummer waarmee je de status van de bestelling online kunt bekijken via de website van PostNL, DPD of DHL. Gratis verzending bij Vivolanda krijg je vanaf een bedrag vanaf zestig euro. Als je op werkdagen voor tien uur 's avonds bestelt, is de kans groot dat je je artikelen de volgende dag al binnen hebt.

Aanbevelingen, klachten en tips over Vivolanda

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat daarom vooral jouw reviews en/of beoordelingen over Vivolanda achter op deze pagina van ReviewsBird. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan links zullen laten liggen. Alvast bedankt voor het achterlaten van jouw reviews, het wordt zeer gewaardeerd door toekomstige klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review