9

Piercings
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

9
Productkwaliteit en Garantie
9
Prijs/Kwaliteitverhouding
9
Levering en Retournering
9
Aanbiedingen en Promoties

Piercings

Piercings is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van piercings in diverse maten, soorten en stijlen. Het bedrijf is actief sinds 2009 en maakt deel uit van Exploitatie BV. Piercings biedt een assortiment van piercings voor verschillende lichaamsdelen zoals navelpiercings, wenkbrauwpiercings en neuspiercings. Bestellingen kunnen online geplaatst worden en worden thuis afgeleverd. Betalingen kunnen worden gedaan met iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, VVV cadeaubon en OverBoeking. Bij bestellingen van €15,00 of meer betaal je geen verzendkosten. Piercings biedt ook een korting van 10% op de volgende bestelling na de eerste bestelling. De klantenservice is bereikbaar via een online invulformulier en telefoon. Reviews en beoordelingen van klanten zijn beschikbaar op de website van Piercings.

Wat zeggen de reviews?

Piercings.nl wordt over het algemeen geprezen om de hoge productkwaliteit en betaalbare prijzen, hoewel er verbeteringen nodig zijn in de garantievoorwaarden. De snelle levering wordt gewaardeerd, maar de retourmogelijkheden zijn beperkt. De aanbiedingen en deals bieden goede kansen om geld te besparen, maar kunnen beperkt zijn in selectie of beschikbaarheid. Over het algemeen wordt Piercings.nl aanbevolen voor kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen, met aantrekkelijke kortingen om op te letten.

Productkwaliteit en Garantie

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Hoogwaardige kwaliteit"
De productkwaliteit wordt geprezen in de reviews, met klanten die onder de indruk zijn van de duurzaamheid en vakmanschap. Er wordt echter ook opgemerkt dat de garantievoorwaarden verbeterd kunnen worden, aangezien sommige klanten problemen hebben gehad met het claimen van garantie. Over het algemeen wordt het product aanbevolen vanwege de hoge kwaliteit, maar klanten adviseren om de garantievoorwaarden te verduidelijken.

Prijs/Kwaliteitverhouding

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Betaalbare prijzen"
De betaalbare prijzen van dit product worden over het algemeen positief benadrukt door klanten, waarbij sommigen opmerken dat de kwaliteit niet gelijk staat aan de lage prijs. Anderen vinden echter dat de prijs een goede reflectie is van de waarde die wordt geboden. Over het algemeen wordt de prijs-kwaliteitverhouding als gunstig beoordeeld.

Levering en Retournering

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Snelle levering"
De levering bij dit bedrijf is snel en efficiënt, waardoor je je bestelling snel in huis hebt. Daarentegen zijn de retourmogelijkheden wat beperkt en kan het terugsturen van producten een gedoe zijn.

Aanbiedingen en Promoties

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Betaalbare prijzen"
De kortingen en deals bieden betaalbare prijzen aan voor verschillende producten en diensten, waardoor het gemakkelijk is om geld te besparen op aankopen. Echter, sommige kortingen kunnen beperkt zijn qua selectie of beschikbaarheid, waardoor het belangrijk is om snel te handelen om van de aanbiedingen te profiteren. Over het algemeen zijn de deals aantrekkelijk en de moeite waard om in de gaten te houden voor prijsbewuste consumenten.