Vivara

Alle reviews

Vivara

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Vivara

In de winter kan het voor vogels soms lastig zijn om genoeg voedsel te vinden. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die graag een steentje bijdragen en vogels in hun zoektocht ondersteunen. Misschien doe jij hier ook wel aan mee. Er zijn veel winkels en speciaalzaken waar je vogelzaad, vetbollen en andere voeding kunt vinden, waaronder Vivara.

Maar wat zeggen anderen over Vivara? Is de winkel wel echt zo klantvriendelijk en is de kwaliteit van de voeding een beetje in orde? Door te bekijken welke reviews Vivara hier bij ReviewsBird krijgt, kun jij de beste voeding voor de birds in jóuw tuin vinden. Kijk snel verder!

Over Vivara
Vivara, ook wel Vivara Pro genoemd, is een onderdeel van voederproducent CJ Wildbird Foods Europe BV. Dit van origine Britse bedrijf heeft een vestiging in Vierlingsbeek. Daarnaast heeft Vivara ook een winkel in het Limburgse Venray, waar je meer kunt leren over natuurbescherming en verschillende producten getoond worden.

Vivara zegt nauw samen te werken met natuurbeschermingsorganisaties. Voordat producten op de website verkocht worden, overlegt Vivara met haar partners om te verzekeren dat de verkochte producten de dieren daadwerkelijk helpen. Daarnaast zegt Vivara een deel van haar opbrengst aan verschillende natuurbeschermingsorganisaties af te staan.

Producten en diensten van Vivara
Bij Vivara kun je verschillende producten vinden om wilde dieren bij te voederen. De focus lijkt te liggen op het bijvoeren van Vogels, die natuurlijk de meeste tuinen ook het makkelijkst kunnen bereiken. Zo verkoopt Vivara vogelvoer, vetbollen en natuurlijk het vogelhuis. De Vivara nestkasten zijn al in verschillende plekken te vinden. De Vogelbescherming Nederland heeft overigens uitgelegd hoe je wilde vogels het beste kunt bijvoeren.

Naast voeding en onderdak voor vogels, kun je ook producten vinden waar je andere dieren mee kunt ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan de egel; zo verkoopt Vivara egelhuisjes. Ook voor bijvoorbeeld vlinders, vleermuizen, eekhoorns en insecten kun je producten vinden bij Vivara.

Naast voeding en onderdak, kun je bij Vivara ook terecht voor planten. Het gaat hier dan voornamelijk om planten die een toegevoegde waarde hebben voor wilde dieren. Denk bijvoorbeeld aan planten die zorgen voor onderdak, een broedplaats of eetbare bessen. Zo kun je jouw tuin fleuriger en diervriendelijk tegelijk maken!

Kun je bij Vivara korting krijgen?
Je kunt bij Vivara korting krijgen wanneer je producten in Volume inkoopt. Om een voorbeeld te geven: Één pot vogel pindakaas kost €2,79. Vier potten kosten €2,59. Door vier potten te kopen bespaar je dus 7% per pot. Wanneer je beschikt over een Vivara kortingscode kun je deze bij het afrekenen van je winkelwagentje invoeren. Hiermee krijg je een extra korting het totaalbedrag dat je moet betalen.

Zijn er Vivara vacatures?
Wanneer je geïnteresseerd bent om bij Vivara te komen werken, kun je via hun website onderin op de knop ‘vacatures’ klikken. Hier vind je direct alle informatie over beschikbare vacatures en gezocht personeel. Je kunt ook altijd een open sollicitatie doorsturen naar human.resources@vivara.nl.

Klachten, complimenten of tips voor Vivara
Heb jij al eens producten van Vivara gekocht? Was je tevreden over de winkel en zou je er weer kopen? Laat het ons weten door een beoordeling over Vivara achter te laten! Door jouw ervaringen met andere lezers te delen, kunnen anderen beter analyseren welke verkoper van dierenvoeding het beste voor hen geschikt is. Daar wordt zowel mens als dier beter van. Wacht daarom niet langer, en laat nu een review achter!