Viking reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Viking

Ben jij opzoek naar een bedrijf waar je terecht kunt voor allerlei producten op het gebied van kantoorartikelen? Dan is het misschien wel interessant om een kijkje te nemen naar Viking, ook wel bekend als ‘Viking Direct’.

Alleen weet je wel zeker of je Viking kunt vertrouwen, zullen ze wel aan jouw specifieke wensen en eisen voldoen en hoe zit het met de ervaringen van consumenten die al eens eerder een bestelling hebben geplaatst bij Viking? Om hier meer grip op te krijgen kan je op onze ErvaringenSite terecht voor reviews en beoordelingen.

Over Viking Direct

Viking, ook wel bekend als ‘Viking Direct’ is een bedrijf dat sinds 1960 bezig is om ‘beste’ leverancier te zijn van kantoorartikelen. Op dit moment doen ze dat al in zo’n 11+ landen, Viking Direct is een onderdeel van het globale merk Office Depot Europe, daardoor kunnen ze naar eigen zeggen garanderen dat de grenzen van hun artikelen al van reguliere kantoorartikelen zijn uitgebreid, waardoor ze ‘bedrijven en particulieren altijd alle essentiële producten voor de meest voordelige prijzen’ kunnen laten vinden. Op dit moment bestaat het assortiment van Viking uit duizenden verschillende artikelen en vele merken.

Producten en diensten Viking

Op de webshop van Viking vinden we een ruim assortiment aan allerlei kantoorartikelen, dit gaat van meubels als stoelen, bureau’s, whiteboards, etc. tot schoonmaak & hygiene gerelateerde producten. Het merk heeft duizenden verschillende producten in haar assortiment van bekende merken als Glorix, BIC, HP en nog meer. Ook hebben ze producten van eigen huis, zoals gummen, inkt, verpakkingen, etc.

Heb je iets gevonden dat je wilt bestellen, dan kan je een van de volgende betaalmogelijkheden hanteren tijdens het bestellen: Amex, iDEAL, Maestro, Visa en Mastercard. Retourneren is mogelijk, alleen je moet uiteraard aan het retourbeleid voldoen.

Viking blog & Affiliate programma

Op de website van Viking vind je een blog, hierin worden regelmatig artikelen geschreven over diverse onderwerpen. Enkele voorbeelden zijn ‘Wat is Agile?’, skills voor hybride managers en andere informatie, vaak gerelateerd aan de office wereld.

Als je samen wilt werken met Viking kan dat in de vorm van hun affiliate programma, op hun website hebben ze hier een specifieke pagina aan gericht. Daar vind je allerlei informatie over hun specifieke programma, maar ook de contactgegevens van hun affiliate team.

Reviews en beoordelingen Viking

Heb jij al eens spullen gekocht voor Viking voor op het kantoor als particulier, of misschien zelfs als bedrijf? Dan horen we graag wat je van het bedrijf denkt, in de vorm van een review. Schrijf daarin bijvoorbeeld over hoe je de klantenservice van Viking Direct hebt ervaren, wat je denkt van de kwaliteit van de producten en of je Viking aan andere consumenten zou aanraden en waarom dan wel of niet.

Op deze manier krijgen ook andere consumenten een beter beeld over wat ze nou wel en niet van Viking mogen en kunnen verwachten. Wil je zelf meer leren over Viking, of andere (soortgelijke) bedrijven? Dan kan je een kijkje nemen op onze reviewsite, waar je de ervaringen en beoordelingen kunt vinden van andere consumenten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review