Van Melis

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Van Melis

Tijdens het werken aan gebouwen heb je allerlei gereedschappen en hulpmiddelen nodig, wellicht dat je zelf ook vaak aan gebouwen, of objecten werkt, denk bijvoorbeeld alleen aan je eigen woning. Dan is de kans aannemelijk dat je hier ook dit soort hulpmiddelen en gereedschappen voor nodig hebt, wellicht dat je zelfs nu naar een plek op zoek bent om deze te kopen. Dan is Van Melis misschien wel een interessant bedrijf.

Maar voordat je een aankoop bij Van Melis doet moet je er van overtuigd zijn dat ze aan je eisen en verwachtingen zullen voldoen. Al helemaal rekening houdend met het feit dat gereedschap al gauw prijzig kan worden, maar ook kwaliteit van de producten, klantenservice, duurzaamheid, enz. spelen een belangrijke rol tijdens je bestelproces. Vandaar dat je op onze reviewsite, beoordelingen en reviews kunt vinden. Lees over de ervaringen van consumenten die al eerder bij Van Melis hebben besteld en of ze dit zouden aanraden.

Over Van Melis

Wil je werken aan de kluis in of rondom je woning? Dan ben je bij Van Melis aan het juiste adres voor gereedschap en hulpmiddelen, althans volgens Van Melis. Van Melis is een begrip van mening doe-het-zelver, je kunt dan ook terecht voor allerlei soorten onderdelen en gereedschappen. Het assortiment van de onderneming bestaat vandaag de dag uit zo’n 6.000+ artikelen, waardoor het bedrijf volgens eigen zeggen altijd biedt wat jij nodig hebt. Het is de missie om naast het assortiment ook kwaliteit voorop te stellen, vandaar dat ze topmerken als Stenda, Powerplus, Creator, Eurom en Qlima, aanbieden.

Producten en diensten Van Melis

Van Melis biedt onderdelen aan en gereedschappen, deze zijn zowel voor in huis als buiten bedoeld. Voorbeelden van type gereedschap zijn: hamers, messen, boren, schaven, compressoren, slijpers en stofzuigers. Tevens bieden ze ook woonartikelen aan als wanddecoratie, sanitair, brievenbussen, tv-beugels, barbecue, etc. Sommige categorieën van de Van Melis producten zijn verdeeld in subcategorieën. Als je geïnteresseerd bent in een van deze type producten dan kan je je zoektocht verder specificeren door te filteren op kenmerken als prijs, spanning, vermogen, kleur, merk, etc.

Al iets gevonden wat je wilt bestellen, gebruik dan een van deze methodes om te betalen: iDEAL, PayPal, Bancontact en Mastercard. Verzendkosten bedragen € 6,95 voor bestellingen van € 25,- of minder en € 5,95 van € 49,- alles daarboven wordt momenteel gratis verzonden, wel met uitzondering van speciaal transport.

Contact

Als je contact wilt opnemen met Van Melis is de klantenservice op werkdagen bereikbaar van 09:00-13:00. Voor contact kan je de volgende manieren gebruiken. Telefonisch via 0528 - 204024. Mail je liever, doe dat dan naar info@vanmelis.nl. Ook kan je het volgende adres gebruiken: Industrieweg 94 7903AK Hoogeveen. Van Melis valt daarnaast ook op social media te vinden, denk bijvoorbeeld aan hun Facebook account.

Reviews en beoordelingen Van Melis

Al ooit een bestelling bij Van Melis geplaatst? Laat hier dan achter in de vorm van een review hoe dit beviel. Je helpt hierdoor ook andere (potentiële) consumenten, door ze een beter beeld te geven over wat ze nou écht kunnen verwachten bij Van Melis. Wil je meer leren over Van Melis en/of andere bedrijven? Lees dan ervaringen van klanten op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review