Trekkinn reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

Trekkinn

U heeft vast van de term ‘hiking’ gehoord, dat staat voor het nederlands woord ‘trekken’, dat duidt op het concept het beklimmen van bergen. Al sinds men kan lopen trekt men in de bergen, maar tegenwoordig wordt het meer voor recreatie uitgevoerd. In de steentijd had men weinig keuze, want op deze manier kwamen zij aan hun voedsel door het jagen in de bergen op verschillende dieren.

Er bestonden zelfs mensen die in de bergen leefde en voor hun is het altijd al thuis geweest. Tegenwoordig trekken mensen vooral in de bergen om de voordelen van het natuur te voelen. Er zijn verschillende dieren te zien, maar ook het uitzicht aan de top is adembenemend.

Bent u van plan om binnenkort een berg te beklimmen? Dan heeft u wel de juiste spullen nodig! Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende winkels die deze producten aanbieden, zo weet u zeker dat u kwaliteit koopt.

Over Trekkinn

Trekkinn is onderdeel van Tradeinn dat wel 17 gespecialiseerde winkels heeft in verschillende sporten. Trekkinn is één van deze winkels en biedt producten aan die specifiek voor het beklimmen van bergen zijn. Kijk hier voor verschillende reviews over andere bedrijven!

Tradeinn bestaat sinds 2009 en sindsdien zijn zij specifiek gericht op het verkopen van sport kleding en accessoires. Zij verkopen meer dan 1500 topmerken en hebben meer dan 1.100.000 producten in het assortiment.

Trekkinn beweert het belangrijk te vinden om kwaliteit aan te bieden voor de klant, maar ook tegen de laagste prijzen. Daarom hebben zij een bedenktijd van 30 dagen, dus als u niet 100% tevreden bent kunt u binnen 30 dagen het artikel terug sturen. Trekkinn is gespecialiseerd in allerlei artikelen voor outdoor activiteiten.

Producten en diensten Trekkinn

Met meer dan 110.000 producten in het assortiment, vindt u zeker wel wat u zoekt! Denk aan topmerken zoals Nike, Adidas, The north face, Timberland en nog veel meer. Zij verkopen voor zowel mannen als vrouwen verschillende producten.

Op de webshop vindt u bijvoorbeeld heren kleding, dames kleding, heren schoenen, rugzakken, klimuitrusting en super koopjes! De kleding op de website zijn vooral gericht op extreme weersomstandigheden, dus denk vooral aan thermokleding en speciale handschoenen. Ook verkopen zij speciale schoenen, die wat sterker zijn dan normale schoenen.

Onder klimuitrusting vindt u vooral artikelen zoals touwen, karabiners, klimhaken, krijt tassen, katrollen, sets, slacklines, quickdraws, vallijnen en nog veel meer. Al deze artikelen zorgen ervoor dat u gerust een berg kan beklimmen zonder onnodige zorgen. Al deze artikelen hebben een bedenktijd van 30 dagen en als u niet tevreden bent kunt ze terugsturen.

Complimenten, klachten of tips voor Trekkinn

Als u recent toevallig een thermo trui heeft gekocht, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld klimuitrusting gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Trekkinn willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Trekkinn.

Gegevens

C. Pirineus 9
17460 Celrà
C. Pirineus 9
Spanje
support@tradeinn.com
+34932200089

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Giel Peters 1 jaar geleden
7
Ik heb onlangs mijn wandeluitrusting gekocht bij Trekkinn en ik ben zeer tevreden met hun service. Ze bieden een grote selectie aan kleding, schoenen en accessoires van topmerken zoals Salom...

Alle reviews ( 1 )

Geweldig shoppen bij Trekkinn

Ik heb onlangs mijn wandeluitrusting gekocht bij Trekkinn en ik ben zeer tevreden met hun service. Ze bieden een grote selectie aan kleding, schoenen en accessoires van topmerken zoals Salomon, Adidas en La Sportiva - allemaal tegen zeer redelijke prijzen. Wat me opviel bij het winkelen op hun site was hoe gemakkelijk het navigeren was. De zoekfunctie werkte perfect voor mij en hielp me snel te vinden wat ik nodig had. Daarnaast is de verzending ook snel geregeld, did it echt niet lang voordat ik mijn spullen in huis had. Bovendien vond ik het fijn dat Trekkinn altijd garant staat voor de laagste prijs. Ik vond elders een item elders goedkoper dan hier, welke zij na controle direct hebben aangepast zodat ik alsnog daar weer vrij voordelig uit kwam. Over het algemeen kan niet anders dan positief zijn over Trekkinn! Hun geweldige online store maakt winkelen gemakkelijk en biedt fantastische producten van topmerken tegen betaalbare prijzen met snelle leveringen waar geen extra kosten mee gemoeid zijn!

G
Giel Peters 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review