Trekkinn

Alle reviews

Trekkinn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Trekkinn

U heeft vast van de term ‘hiking’ gehoord, dat staat voor het nederlands woord ‘trekken’, dat duidt op het concept het beklimmen van bergen. Al sinds men kan lopen trekt men in de bergen, maar tegenwoordig wordt het meer voor recreatie uitgevoerd. In de steentijd had men weinig keuze, want op deze manier kwamen zij aan hun voedsel door het jagen in de bergen op verschillende dieren.  

Er bestonden zelfs mensen die in de bergen leefde en voor hun is het altijd al thuis geweest. Tegenwoordig trekken mensen vooral in de bergen om de voordelen van het natuur te voelen. Er zijn verschillende dieren te zien, maar ook het uitzicht aan de top is adembenemend. 

Bent u van plan om binnenkort een berg te beklimmen? Dan heeft u wel de juiste spullen nodig! Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende winkels die deze producten aanbieden, zo weet u zeker dat u kwaliteit koopt.
 
Over Trekkinn
Trekkinn is onderdeel van Tradeinn dat wel 17 gespecialiseerde winkels heeft in verschillende sporten. Trekkinn is één van deze winkels en biedt producten aan die specifiek voor het beklimmen van bergen zijn. Kijk hier voor verschillende reviews over andere bedrijven!

Tradeinn bestaat sinds 2009 en sindsdien zijn zij specifiek gericht op het verkopen van sport kleding en accessoires. Zij verkopen meer dan 1500 topmerken en hebben meer dan 1.100.000 producten in het assortiment.  
 
Trekkinn beweert het belangrijk te vinden om kwaliteit aan te bieden voor de klant, maar ook tegen de laagste prijzen. Daarom hebben zij een bedenktijd van 30 dagen, dus als u niet 100% tevreden bent kunt u binnen 30 dagen het artikel terug sturen. Trekkinn is gespecialiseerd in allerlei artikelen voor outdoor activiteiten.

Producten en diensten Trekkinn
Met meer dan 110.000 producten in het assortiment, vindt u zeker wel wat u zoekt! Denk aan topmerken zoals Nike, Adidas, The north face, Timberland en nog veel meer. Zij verkopen voor zowel mannen als vrouwen verschillende producten.

Op de webshop vindt u bijvoorbeeld heren kleding, dames kleding, heren schoenen, rugzakken, klimuitrusting en super koopjes! De kleding op de website zijn vooral gericht op extreme weersomstandigheden, dus denk vooral aan thermokleding en speciale handschoenen. Ook verkopen zij speciale schoenen, die wat sterker zijn dan normale schoenen.  

Onder klimuitrusting vindt u vooral artikelen zoals touwen, karabiners, klimhaken, krijt tassen, katrollen, sets, slacklines, quickdraws, vallijnen en nog veel meer. Al deze artikelen zorgen ervoor dat u gerust een berg kan beklimmen zonder onnodige zorgen. Al deze artikelen hebben een bedenktijd van 30 dagen en als u niet tevreden bent kunt ze terugsturen.

Complimenten, klachten of tips voor Trekkinn
Als u recent toevallig een thermo trui heeft gekocht, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld klimuitrusting gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Trekkinn willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Trekkinn.