Spartoo reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Spartoo

Schoenen

zijn niet langer alleen maar een middel om je voeten te beschermen; tegenwoordig staan ze voor stijl, individualiteit, gender herkenning en sociale klasse. Een goed paar schoenen helpt je om een perfecte look te creëren en je van anderen te onderscheiden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer online websites schoenen aanbieden. Online winkelen doet tegenwoordig bijna iedereen. Het is gemakkelijk en tijdbesparend. Het nadeel is dat je de goederen die je koopt vooraf niet kunt zien en in het geval van schoenen ook nog eens niet kunt passen. Daarom is het steeds belangrijk om verschillende recensies te lezen voordat je een bestelling plaats en na te gaan of je eventueel kan terugsturen, en of dit dan al dan niet gratis is. Vooral voor de duurdere merken let je er best ook op dat je koopt met garantie en dat afhankelijk van het materiaal ook de aangepaste verzorgingsproducten meebestelt.

Wie is Spartoo?

Spartoo werd opgericht door drie vrienden die gepassioneerd zijn door schoenen én het internet? De naam verwijst naar de welbekende leren Griekse sandalen en naar de stad Sparta, één van de machtigste nederzettingen van de Griekse beschaving. In 2006 startte Spartoo met zo’n tiental medewerkers, maar het bedrijf groeide ondertussen uit tot 180 werknemers. Spartoo is gevestigd in Grenoble en heeft een opslagruimte van zo’n 30.000 vierkante meter. Spartoo verzendt schoenen (en ondertussen ook kleding) naar méér dan 25 landen, waaronder Italië, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Engeland. Het bedrijf verdeelt zo’n 3.500 merken en heeft ongeveer 300.000 modellen in stock. Haar voorraad bedraag méér dan een miljoen paar schoenen en de website krijgt meer dan 14 miljoen bezoekers per maand in Europa.

Wat verkoopt Spartoo?

Spartoo verkoopt online onder andere, laarzen, schoenen, sneakers en sandalen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De webshop verstuurt ook confectie, merktassen, sportkleding en accessoires (van partnerbedrijven) en zorgt ervoor om steeds mee te zijn met de laatste trends. Spartoo focust op kwaliteit en merken. Bij elk product plaatst Spartoo een duidelijke productomschrijving en gepast maatadvies. Je kan gratis lid worden van Spartoo Premium en spaarpunten verzamelen en genieten van extra voordelen. Ook door online je mening te delen kan je spaarpunten verdienen.

Spartoo levert gratis binnen de 4 werkdagen, je kan gratis retourneren en je krijgt een bedenktijd van 30 dagen. De klantendienst is bereikbaar op weekdagen via telefoon of e-mail. Voor een Spartoo product kan je betalen met Visa of Mastercard (in 1 keer), met Visa of Mastercard (in 3 keer), met iDEAL, PayPal, Klarna-factuur of via een cadeaubon. Voor een partner product hangt de betalingswijze af van de voorkeur van de partner zelf.

Complimenten, klachten en tips voor Spartoo

Heb jij al besteld bij Spartoo en wil je je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Werden je e-mailberichten vlot en correct beantwoord? Zijn de website en Spartoo App gebruiksvriendelijk? Werd je bestelling tijdig verstuurd en goed verpakt? Is Spartoo betrouwbaar? Kreeg je je geld vlot terug bij het terugsturen? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review