Snowinn

Alle reviews

Snowinn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Snowinn

Als u nog nooit het skiën op de piste heeft geprobeerd, dan mist u even wat! Skiën werd al 5000 jaar geleden uitgevonden of dat denkt men in ieder geval. Deze conclusie is ontstaan door een rotstekening die 5000 jaar oud is, waarop een mannetje is afgebeeld die aan het skiën is. Waarschijnlijk waren de mongolen de eerste die het skiën hebben uitgevonden in Noorwegen. 

Mongolen waren namelijk migranten in Zweden en Noorwegen waar het skiën ontstond. De oudste ski die gevonden werd was 4500 jaar oud in het noorden van Zweden. Ook gebruikte mensen in die tijd het skiën voor het jagen op beren of andere dieren. Het skiën zoals we nu doen werd pas populair in de 19e eeuw, omdat voorheen het niet voor recreatie werd gedaan.

Bent u van plan om uw skis tevoorschijn te halen of heeft u die nog niet? Dan zijn er verschillende websites waar u skiuitrusting kunt bestellen. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u veilig kunt skiën. 
 
Over Snowinn
Snowinn is onderdeel van Tradeinn dat wel 17 gespecialiseerde winkels heeft in verschillende sporten. Snowinn is één van deze winkels en biedt producten aan die specifiek bedoeld zijn om u zo veel mogelijk te laten genieten van het skiën. 

Tradeinn bestaat sinds 2009 en sindsdien zijn zij specifiek gericht op het verkopen van sport kleding en accessoires. Zij verkopen meer dan 1500 topmerken en hebben meer dan 1.100.000 producten in het assortiment. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven
 
Snowinn helpt u met het kiezen van de beste artikelen op het gebied van skiën en snowboarden. Het is niet makkelijk om de juiste uitrusting te vinden voor het skiën of snowboarden. Snowinn staat bekend als een aanbieder van kwaliteit, omdat zij alleen topmerken verkopen die al een vertrouwde naam hebben.

Producten en diensten Snowinn
Snowinn verkoopt producten voor verschillende ski doelen zoals alpen skiën, ski tours en snowboarding. Denk aan producten zoals skibroeken, skis, ski jassen, ski stokken en nog veel meer. 

Snowinn verkoopt vooral vertrouwde en bekende merken zoals Salomon, The North Face, Atomic, Odlo, Spyder, Head, Columbia, Roxy, K2 en nog veel meer. Op de website vindt u categoriën zoals herenkleding, dameskleding, skischoenen, ski, snowboard en super koopjes! Verzendkosten en levertijd hangt af van welk artikel u kiest.

Onder het categorie Snowboard vindt u verschillende snowboards van allerlei merken zoals Burton, Rossignol, Head, Roxy, K2 Snowboards en nog veel meer. U kunt kiezen uit ongeveer 300 snowboards met verschillende kleuren en maten. U heeft op elk product of artikel een bedenktijd van 30 dagen, mocht u niet tevreden zijn kunt het product retour sturen!

Complimenten, klachten of tips voor Snowinn
Als u recent toevallig een snowboard heeft gekocht!, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe ski jas gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Snowinn willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Snowinn.