8

Shop4tablethoes
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Prijs/Kwaliteitverhouding
8
Levering en Retournering
8
Reputatie

Shop4tablethoes

Shop4tablethoes is onderdeel van Shop4 Elektronica & Accessoires BV, gevestigd in Nijmegen. Ze bieden een breed assortiment hoezen voor tablets van verschillende merken aan. Klanten kunnen veilig betalen met methodes zoals iDEAL, PayPal en AfterPay. Bestellingen voor 23.00 uur worden de volgende werkdag bezorgd. Shop4tablethoes heeft hoezen voor merken zoals iPad, Samsung, Huawei, Lenovo, Microsoft en Acer tablets, evenals covers voor e-readers zoals Kindle en Kobo. Naast hoezen verkopen ze ook accessoires zoals houders, screenprotectors en thuisladers. Klanten kunnen besparen op hun bestelling door gebruik te maken van kortingscodes en aanbiedingen op de website en Facebookpagina van Shop4tablethoes. Klanten kunnen ook reviews achterlaten om anderen te informeren over hun ervaring met het bedrijf.

Wat zeggen de reviews?

Shop4tablethoes.nl biedt uitstekende waarde voor je geld met gratis verzending boven €20 binnen Nederland, waardoor je bespaart op verzendkosten. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt snelle levering en gratis retournering, waardoor het een handige en klantvriendelijke service is voor online shoppers. De versterkte merkreputatie door de gebruiksvriendelijke website draagt bij aan een positieve gebruikerservaring, maar er zijn geen andere specifieke beoordelingen beschikbaar om een vollediger beeld van de merkreputatie te krijgen.

Prijs/Kwaliteitverhouding

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Gratis verzending boven €20 binnen Nederland"
De waarde voor je geld bij deze website is uitstekend vanwege de gratis verzending bij besteding boven €20 binnen Nederland. Hierdoor bespaar je geld op verzendkosten en krijg je meer waar voor je geld. Echter, voor bestellingen onder €20 moeten er wel verzendkosten worden betaald.

Levering en Retournering

8
Thumbs-Up 4
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk te navigeren website"
  • "Gratis verzending boven €20 binnen Nederland"
  • "Snelle levering voor 20:00 besteld"
  • "Gratis retournering bij ontevredenheid"
De website is gemakkelijk te navigeren en biedt gratis verzending boven €20 binnen Nederland. Bestellingen voor 20:00 worden snel geleverd en er is gratis retournering bij ontevredenheid. Al met al een handige en klantvriendelijke service voor online shoppers.

Reputatie

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk te navigeren website"
De merkreputatie wordt versterkt door de gemakkelijk te navigeren website van het bedrijf, waardoor klanten snel en eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Dit zorgt voor een positieve gebruikerservaring en draagt bij aan het vertrouwen in het merk. Echter, er zijn geen andere specifieke beoordelingen om een vollediger beeld van de merkreputatie te krijgen.