Scotch & Soda

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Scotch & Soda

De modewereld blijft groeien, er komen steeds meer merken bij. Wellicht dat je zelf opzoek bent naar een geschikt merk om nieuwe fashion artikelen te kopen, dan is Scotch & Soda wellicht wel interessant. Scotch & Soda is namelijk een merk dat terug dateert naar het jaar 1985 en sindsdien is uitgegroeid een van de grotere kledingmerken.

Alleen voordat je een aankoop bij Scotch & Soda doet moet je zeker weten dat dit het waard is. Kan Scotch & Soda eigenlijk wel aan jouw verwachtingen en eisen voldoen? Om daarachter te komen kan je betrouwbare review, bij ons platform vinden. Lees bijvoorbeeld over de algemen ervaring en indruk van andere consumenten. Op die manier krijg je hopelijk een beter perspectief op wat je kunt verwachten van Scotch & Soda.

Over Scotch & Soda

Scotch & Soda is een Nederlands kledingmerk dat is opgericht in 1985, door Laurens Hompes. Vandaag de dag kan je het kledingmerk op de internationale markt vinden, wellicht dat je al wel eerder van ze had gehoord. Momenteel is Frederick Lukoff de CEO van het bedrijf. In 2021 kondigde Scotch & Soda aan dat ze een nieuw merk identiteit gingen lanceren, dit ging gepaard met de opening van enkele (nieuwe) winkels. Sinds 2020 zijn ze ook actief op het gebied van zonnebrillen en brillen.

Producten en diensten Scotch & Soda

Als kledingmerk kun je allerlei producten vinden bij Scotch & Soda, daarbij moet je denken aan truien, t-shirts, broeken, vesten, jassen, korte broeken, etc. Maar ze verkopen ook accessoires, denk dan bijvoorbeeld aan brillen en zonnebrillen, daarnaast bieden ze ook andere soorten producten aan zoals parfum. Deze kunnen worden gevonden op hun website, tevens kunnen ze ook bij retailers gevonden worden. Tijdens het ‘’off-season’’ worden er momenteel geen producten op hun eigen website aangeboden, wel kan je (gratis) abonneren op hun e-mail news folder.

Als je een bestelling hebt geplaatst bij Scotch & Soda worden producten onder normale omstandigheden binnen 2-7 werkdagen geleverd. Pakketjes worden geleverd d.m.v. de diensten van UPS, het plaatsen van een handtekening is misschien nodig tijdens het leveren. Retourneren is mogelijk, zolang dit binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling gedaan wordt, tevens is het wel onderhevig aan enige andere eisen, houdt daar dus rekening mee.

Contact

Contact opnemen met Scotch & Soda is mogelijk via de volgende manieren. Telefonisch via: +31 (0) 88 5610400. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30-17:00, met uitzondering van Nederlandse feestdagen. Ook hebben ze een FAQ (Veelgestelde Vragen) pagina op hun website, waar je wellicht de informatie kunt vinden, die je zoekt. Ook valt het bedrijf op verschillende social media kanalen te vinden, denk aan TikTok, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en Pinterest.

Reviews en beoordelingen Scotch & Soda

Als je al ooit een bestelling hebt geplaatst bij Scotch & Soda willen we graag horen hoe je dat hebt ervaren. Laat een review achter, we vinden namelijk dat jouw mening belangrijk is. Ook help je andere potentiële consumenten, door ze een beter beeld te geven over hoe Scotch & Soda nou écht bevalt. Wil je meer leren over Scotch & Soda, of andere bedrijven? Dan kan je reviews van klanten op onze website vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review