Saniweb reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Saniweb

Tijdens je zoektocht naar sanitaire artikelen ben je wellicht al eens het bedrijf Saniweb tegengekomen. Saniweb is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd op het gebied van alles rondom sanitair.

Voordat je een nieuwe wastafel besteld of andere producten bij Saniweb wil je waarschijnlijk eerst beter weten of de producten wel aan jouw eisen zullen voldoen. Vandaar dat het mogelijk is om op onze reviewsite consumenten ervaringen in de vorm van reviews te vinden. Op deze manier krijg je hopelijk een beter perspectief op hoe Saniweb nou écht bevalt.

Over Saniweb
Saniweb is een bedrijf waar je allerlei sanitaire producten kunt kopen. Sinds 2009 is het bedrijf actief en bezig met groeien op de sanitaire markt. Het bedrijf focust op het verkopen van mooie badkamer artikelen voor een niet te hoge prijs. Zo stellen ze A-merken als: Grohe en Bosch te hebben maar ook andere merken. Ze stelt dat ze het grootste assortiment aan badkamer gerelateerde producten van Nederland en België te hebben.

Het is de missie van Saniweb om het gemak van online bestellen voorop te zetten. Ze streven naar ‘100% tevredenheid, door optimale service te bieden’. Op deze manier proberen ze lagen prijzen in de vorm van schaalvoordeel te geven, maar ook topkwaliteit in service te leveren.

Producten en diensten Saniweb
Eenmaal aangekomen op de website van Saniweb bevinden zich diverse categorieën in de sanitairbranche met artikelen. Je kan niet alleen producten kopen, je kan ook zelf je eigen badkamer ontwerpen met hun 3D tool. Ook kan inspiratie worden opgedaan voor verschillende type badkamers als: industriële badkamer, landelijke badkamer en compacte badkamers. Heb je advies nodig bij het vinden van de juiste badkamer producten, dan kan je telefonisch contact opnemen voor een advies gesprek. Het bedrijf gebruikt verschillende merken in hun assortiment, enkele daarvan zijn: Ben, Quooker, ZACK, Grohe en meer.

Als je wilt gaan bestellen kan je een van deze manieren gebruiken om te betalen: Pin bij levering, iDEAL, Creditcard, Klarna en betalen via overboeking. Wel is de keuze van betaalmogelijkheden afhankelijk aan welke bezorgmethode wordt gebruikt, meer informatie daarover kan je op hun website vinden. In bezit van een Saniweb kortingscode, gebruik deze dan tijdens je bestelproces. Nog niet zeker over jouw badkamer en wil je meer inspiratie op doen? Dan kan je diverse artikelen vinden op hun website over bijvoorbeeld tegeltrends, type spiegels, inspiratie voor douches, etc. Saniweb retourneren is kosteloos mogelijk binnen 30 dagen, wel moet je aan bepaald eisen voldoen, die op de website te vinden zijn.

Contact
Vragen, klachten en/of ideeën voor Saniweb, of wil je een advies gesprek? Dan kan je een van deze manieren gebruiken om contact te krijgen. Telefonisch kan dat via het volgende nummer: 0416 791 005. Online chatten op de website kan ook, daarnaast kan je ook een invulformulier gebruiken. Saniweb kan ook op o.a. de volgende social media kanalen worden gevonden: Facebook, Instagram en YouTube.

Reviews en beoordelingen Saniweb
Al ooit een badkamer bij Saniweb besteld? Laat dan bij ons achter hoe je dat hebt ervaren! Schrijf bijvoorbeeld over hoe de klantenservice was. Hoe goed het installatieproces verliep, of hoe de producten qua kwaliteit zijn. Of schrijf over hoe fijn en mooi je je badkamer vind en of producten duurzaam zijn. We vinden namelijk dat jij je mening in de vorm van een review kwijt moet kunnen. Wil je meer leren over Saniweb en andere bedrijven, lees dan reviews op ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review