Sanitairkamer

Alle reviews

Sanitairkamer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Sanitairkamer

Uw badkamer is uw persoonlijke ruimte die er altijd aangenaam uit moet zien. Leuke spiegel, wastafel en misschien eventueel een bad zijn belangrijke ‘ingrediënten’. De markt gooit u plat met verschillende sanitaire winkels die bad en andere sanitair producten verkopen. Maar welke sanitair winkel is nu het best en voldoet aan uw eisen? Via de website ReviewsBird.nl wordt er meer informatie gegeven over verschillende bedrijven hun diensten en producten. In dit artikel gaan wij het hebben over Sanitairkamer. Dit is een sanitair winkel die verschillende diensten en producten en ander sanitaire voorzieningen levert voor uw badkamer. Wilt u meer weten over hoe de klantenservice? Welke producten en diensten Sanitarkamer aanbiedt? Dit kunt u allemaal hier lezen in de reviews van klanten, die al een ervaring hebben met Sanitairkamer.

Over Sanitairkamer
Sanitairkamer is opgericht in 2014 en staat bekend om haar verkoop van badkamerbenodigdheden. Sanitairkamer heeft vier showrooms, deze zijn in Grootebroek, Harderwijk, Zoeterwoude en Nieuwegein waar u een kijkje kunt nemen. Bent u niet in de omgeving dan kunt u via hun webshop de verschillende sanitaire artikelen bezichtigen. Het doel van Sanitairkamer is om in uw badkamer een luxueus moment voor u zelf te hebben. Het bedrijf geeft aan dat service, kwaliteit, prijs en gebruiksvriendelijkheid erg van belang is bij hun. Sanitairkamer probeert samen met u door middel van creativiteit, ervaring en een goede prijs de perfecte sfeer te creëren voor uw badkamer. Verder geeft het bedrijf aan dat door middel van speciale afspraken met de groothandelaars en het rechtstreeks inkopen bij de fabriek, en dat zij u prijzen kunnen aanbieden die 35 tot zelfs 60 procent onder de adviesprijs liggen.

Producten en diensten van Sanitairkamer
Het assortiment van Sanitairkamer bestaat uit badkamermeubels, douche, kranen, ligbad, toiletten, wastafels en radiators tegels, spiegels en accessoires. Deze opties worden weer verder onderverdeeld in bijvoorbeeld afvoerpluggen, open kasten, hoge kasten, ingebouwde kasten en nog veel meer. De categorie douche biedt halfronde douche cabines, inloop douchen, pendeldeur, douche-genoten, handdouches, douchebak en nog veel meer. Er is dus keuze zat. Bij Sanitairkamer kunt u verder kiezen uit standaard toiletten, urinoir sets, hangende reservoirs, verhoogde zittingen, vlakspoel toiletten, verkorte toiletten, inbouwreservoirs en nog meer toilet opties. Verder zijn er bekende A-merken aanwezig in het assortiment.

Complimenten, klachten en tips voor Sanitairkamer
Sanitairkamer biedt ook aanbiedingen op haar producten. Hiervoor hebben zij een aparte tool baar waar u al hun aanbiedingen kunt zien. Als de producten die u wenst te bestellen op voorraad zijn, worden deze de volgende dag geleverd. Ook krijgt u op de producten van Sanitair kamer garantie, deze kan variëren tussen de 1 en 10 jaar. De openingsdagen van Sanitairkamer zijn van maandag tot en met zaterdag en de tijden variëren tussen 18u en 21.00 uur. Op dit moment gaat een bezoek aan hun winkel volgens afspraak. Dit bedrijf is aangesloten bij het Trusted shops.

Heeft u al eens eerder producten bij Sanitairkamer besteld? Laat uw oordeel over het bedrijf hier achter op ReviewsBird.nl. Hoe was hun bezorgservice? Gaan de producten lang mee? Geef hier een beoordeling van dit bedrijf, zodat anderen meer te weten komen.

Nog geen ervaring met Sanitairkamer, maar u bent in geïnteresseerd in dit sanitairbedrijf? Lees dan de reviews van mensen, die al een keer bij het bedrijf hebben besteld.