Rijwiel Cash en Carry

Alle reviews

Rijwiel Cash en Carry

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Rijwiel Cash en Carry

Nederlanders weten het al jaren; fietsen is gezond, leuk, én een goedkope en effectieve manier van transport. Maar ook onze Belgische zuiderburen en de rest van de wereld lijkt steeds enthousiaster te worden over deze groene manier van transport. Een goede fiets hebben is daarbij het halve werk. Fiets kopen? Rijwiel Cash en Carry is een gespecialiseerde rijwielhandel met een website die allerlei soorten fietsen en accessoires aanbiedt. Lees hier wat anderen vinden van deze rijwielhandelaar, of laat uw eigen review achter! ReviewsBird.nl is er niet alleen speciaal voor u, maar ook dankzij u. Met behulp van uw persoonlijke beoordelingen over een webshop of website bouwen we samen aan een objectief en informatief platform voor de toekomst. 

Over Rijwiel Cash en Carry
De Eindhovense fietsenwinkel met de naam Rijwiel Cash en Carry bestaat inmiddels alweer 45 jaar. Het duurde tot 2012 voordat de zaak ook een website kreeg, wat een zeer goede investering bleek. Tegenwoordig worden de meeste aankopen gedaan via de webshop. Ook het plannen van reparaties en servicebeurten is inmiddels vlekkeloos via de webshop geïntegreerd. Op de webshop is het volledige assortiment aan fietsen en accesiores opgenomen en alle aankopen worden binnen 48 uur in Nederland en België thuisbezorgd.

Producten en diensten van Rijwiel Cash en Carry
In de webshop en de fysieke winkel van Rijwiel Cash en Carry zijn meer dan 5000 verschillende fietsen te vinden van topmerken zoals  Alpina, BSP, Cortina, Giant, Loekie Ghost, Sparta en Popal. Naast een groot assortiment aan stadsfietsen mogen ook de sportfietsen, mountainbikes, racefietsen en natuurlijk de elektrische fietsen of E-bikes niet ontbreken. De verkoop van de elektrische fiets is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Behalve fietsen verkoopt deze fietswebwinkel ook alle mogelijke accessoires zoals speciale zadels, bellen, aangepaste sturen, mandjes, fietstassen aanhang karretjes, kinderzitjes, fietslampen, fietskleding en nieuwe accu’s voor verschillende elektrische fiets modellen. In de fysieke winkel in Eindhoven kunnen op afspraak proefritjes worden gemaakt, en alle bestelde fietsen worden binnen 24 uur rijklaar thuis afgeleverd. De voorwaarden voor aankoop, betaling en retournering worden duidelijk op de website beschreven. Tijdens kantooruren is er een live-chat en er is een telefoonnummer en een emailadres beschikbaar. Het is ook mogelijk om bij Rijwiel Cash en Carry een speciale fietsverzekering af te sluiten.

Complimenten, Klachten en Tips over Rijwiel Cash en Carry
Rijwiel Cash en Carry bestaat inmiddels alweer 45 jaar. Aan ervaring in de fietsenhandel zal het hier dan ook niet ontbreken. Maar zijn ze met de website en het super grote aanbod te ver gegaan? Is deze zaak niet te groot geworden? Vertel ons uw ervaring met dit bedrijf! Heeft u wel eens iets besteld bij RCC? Werd het op tijd geleverd? Was uw fiets rijklaar, zoals beloofd? Wat vindt u van het aanbod, de prijs? Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer u uw review hier achter zou willen laten, zodat anderen een beter beeld krijgen van de producten en de service die aangeboden wordt door deze, of andere webshops die op onze site opgenomen zijn.