Refurbo

Alle reviews

Refurbo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Refurbo

Om het klimaat te helpen en om op je uitgaven te besparen kun je op zoek gaan naar refurbished apparaten zoals laptops, tablets en MacBooks. Maar wat is refurbished precies? Bedoelen alle aanbieders die online deze term gebruiken er hetzelfde mee? En welke klachten zou je kunnen verwachten als je een refurbished apparaat besteld? Je kunt onze website gebruiken om reviews te lezen. Deze reviews bevatten de ervaringen en commentaren van consumenten die dus al kennis gemaakt hebben met dit soort apparatuur en de bedrijven zoals Refurbo die ze aanbieden. Je komt er op deze manier vrij snel achter waar je de beste service en refurbished kwaliteit in huis haalt. Hoe zou dus niet slim zijn om hier geen gebruik van te maken.

Over Refurbo
Refurbo is een bedrijf in Rosmalen dat via de gelijknamige site dus refurbished apparaten aanbiedt. Deze elektronische apparaten zijn door de medewerkers van Refurbo onder handen genomen om ze wat werking en besturing betreft zo goed als nieuw te maken. Een refurbished laptop is eigenlijk gewoon een tweedehands laptop die door Refurbo voorzien is van een nieuwe Windows-versie en die geen informatie of bestanden van de vorige eigenaar meer bevat. Een refurbished mobieltje wordt bij Refurbo teruggezet naar de fabrieksinstellingen en kan daardoor een stuk voordeliger dan een nieuw model aangeboden worden.

De producten en diensten van Refurbo
Deze online shop biedt je een ruim assortiment refurbished producten aan zoals een laptop, iMac, iPhone, monitor of computer. Zelfs stofzuigers worden door Refurbo nagekeken en als refurbished verkocht. Onder refurbished verstaan veel bedrijven zoals Refurbo namelijk ook nieuwe apparaten die lichte tot middelmatige cosmetische gebruiksschade hebben. De producten die je bij deze online shop koopt kun je betalen met veilige methodes zoals Klarna en iDEAL. Om contact op te nemen met de klantenservice om een vraag te stellen of klachten in te dienen hoef je alleen maar een e-mailtje te sturen of een telefoontje te plegen. Refurbo zou een betrouwbare online shop moeten zijn want deze webwinkel beschikt over het Webshop Keurmerk. Dat betekent in theorie dat je de producten die je ontvangt en waar je niet tevreden over bent zonder problemen retour kunt sturen naar Refurbo. Daar heb je 14 dagen de tijd voor bij deze online shop. Overigens krijg je op alle geleverde producten van deze online winkel een jaar garantie.

Reviews en klachten over Refurbo
Wat is jouw ervaring met de producten en service van Refurbo? Deed de refurbished laptop datgene wat je ervan verwachtte? En hoe zit het met refurbished smartphones? Deel jouw beoordeling over deze webshop door een review op onze website te plaatsen. Door dat te doen help je andere consumenten beter te begrijpen wat Refurbo voor klanten betekent en hoe het bedrijf met hun wensen en vragen omgaat. De vraag of Refurbo betrouwbaar is wordt beantwoord in de diverse reviews die wij over het bedrijf kunnen laten zien. Door jouw ervaring, klachten en commentaar met iedereen te delen maak je het voor veel anderen een stuk makkelijker.