ReBuy

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

ReBuy

ReBuy is een Europese marktleider op het gebied van refurbished elektronica. Sinds juni van het jaar 2017 is het ook voor Nederlanders mogelijk om via het online platform elektronica te kopen en verkopen. Op onze website vindt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere klanten over dit bedrijf en soortgelijke bedrijven. Ook kunt u zelf uw eigen opmerkingen en klachten achterlaten door middel van een review over ReBuy.

Over ReBuy

Het bedrijf werd in 2005 in Duitsland opgericht en het heeft sindsdien diverse soorten elektronica zoals bijvoorbeeld refurbished telefoons, laptops en tablets aan meer dan vijf miljoen klanten verkocht. Volgens Sophie Heldens, de in Berlijn woonachtige verantwoordelijke manager voor Nederland, is het doel om de levensduur van artikelen te verlengen om zo verantwoord om te gaan met bestaande producten. Dat doet het bedrijf in Nederland vanuit het ReBuy kantoor dat in Amsterdam gevestigd is. Door een constante groei heeft het bedrijf al een omzet van 130 miljoen euro kunnen melden. Daarbij zijn de Nederlandse en franse markt voor het bedrijf zeer winstgevend en staan dan ook bovenaan de lijst met landen waar ReBuy succesvol is.

Zijn er in Nederland ReBuy winkels te vinden?

Omdat ReBuy uit ervaring weet dat het openhouden van een winkel geld kost is het aanbod aan producten en diensten alleen online verkrijgbaar. Daarom doet het bedrijf er zo veel mogelijk aan om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken als zij refurbished apparaten bij willen kopen of verkopen. Zo maakt ReBuy gebruik van betaalmethodes die betrouwbaar en veilig zijn en werkt het bijvoorbeeld klimaatneutraal. Daarnaast is deze online shop aangesloten bij de Thuiswinkel organisatie. Wilt u weten wat klanten te zeggen hebben over de dienstverlening en service van dit bedrijf? Lees dan hun ReBuy reviews op onze site om daar achter te komen.

Producten en Diensten van ReBuy

U kunt als klant bij ReBuy.nl terecht als u op zoek bent naar goed functionerende elektronica die slechts lichte gebruikssporen hebben. Volgens eigen zeggen is het bedrijf Europese marktleider op het gebied van tweedehands elektronica en u vindt er een uitgebreid assortiment telefoons, consoles, camera's en tablets van diverse fabrikanten. In de categorie Playstations kunt u onder meer op zoek naar een ReBuy PlayStation 4 (PS4) of Playstation 5 (PS5). Behalve consoles van dit merk zijn er ook diverse accessoires verkrijgbaar. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan controllers voor je ReBuy PS4. Alle producten die door deze aanbieder verkocht worden hebben een garantie van 3 jaar. Hoe dit bedrijf omgaat met het afhandelen van garanties en klachten kun je heel makkelijk te weten komen door de ReBuy ervaringen van andere klanten op onze website te bekijken.

Apple producten kopen bij ReBuy

Een groot deel van het aanbod aan refurbished producten van deze aanbieder betreft artikelen van het merk Apple. Zo zijn er bij ReBuy diverse modellen iPhone verkrijgbaar, van oudere modellen zoals de iPhone 8 tot een bijna nieuwe iPhone 12. Wilt u een ReBuy iPad omdat uw budget het helaas niet toelaat om een geheel nieuw model te kopen? Aan de hand van reviews van klanten die al ervaring hebben met refurbished producten komt u op onze website snel te weten hoe goed deze tweedehands Apple producten van het bedrijf echt werken. U kunt bovendien bij ReBuy aankloppen als u een gereviseerde laptop van dit bekende merk wilt bestellen.

ReBuy retourneren

Wat kunt u doen als u na ontvangst van de door u bestelde producten toch niet tevreden bent? ReBuy nl biedt u in dat geval de mogelijkheid om die artikelen retour te sturen. U hebt daarvoor 21 dagen de tijd en u moet de klantenservice op de hoogte stellen via het modelformulier op de website. Houdt er ook rekening mee dat de bestellingen die u naar ReBuy retour stuurt naar de Kanalstrasse 139 in Berlijn, Duitsland gestuurd moeten worden. Als klant bent u verantwoordelijk voor de kosten van het transport.

ReBuy garantie

De tijd dat u bij ReBuy garantie krijgt, bedraagt in totaal 3 jaar. Tijdens die periode kunt u voor problemen met uw refurbished apparaat contact opnemen met een van de medewerkers van de helpdesk van het bedrijf. Defecten die ontstaat door val-, stoot- en waterschade worden net zoals slijtage niet vergoed. Bovendien heeft elke ReBuy iPhone, PlayStation en MacBook een garantiezegel. Als dit zegel tijdens de garantieperiode verbroken wordt, kunt u geen aanspraak op de garantie meer maken. Het is een goed idee om de ReBuy recensies op ReviewsBird te lezen zodat u te weten komt hoe het bedrijf in het dagelijkse leven met garantiegevallen van klanten omgaat.

ReBuy klantenservice in NL

U kunt met ReBuy contact opnemen door gebruik te maken van het hulpcentrum op de site. Daar wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Sinds de pandemie heeft het bedrijf besloten het telefoonnummer voor persoonlijke assistentie te sluiten waardoor u alleen nog gebruik kunt maken van het contactformulier. Opnieuw verwijzen we u naar de ervaringen met ReBuy.nl die op onze website te vinden zijn om meer te weten te komen over de handelwijze van deze onderneming.

ReBuy Radar uitzending

ReBuy is enige tijd geleden aan de kaak gesteld in het televisieprogramma Radar nadat de redactie meerdere reacties ontvangen had van klanten die vonden dat zij door ReBuy waren opgelicht. In de reviews op Radar en in de recensies op onze site wordt uiteindelijk antwoord gegeven op de belangrijkste vraag: Is ReBuy betrouwbaar?

Reviews en ervaringen met ReBuy

Heeft u als klant zelf ook een mening over deze aanbieder en wilt u die met andere klanten delen? Dan kunt u uw ReBuy review al binnen een paar minuten op onze website plaatsen. Alle reviews over ReBuy.nl laten duidelijk zien wat u klanten mogen verwachten van de producten en service van deze aanbieder. Door in uw beoordeling over dit bedrijf bijvoorbeeld dieper in te gaan op de manier waarop de klantenservice bereikbaar is en klachten en vragen behandeld geeft u nieuwe klanten de informatie die zij zoeken. Na het lezen van elke review over ReBuy. weten consumenten direct wat de voor- en nadelen zullen zijn van het bestellen van refurbished elektronica bij deze aanbieder.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Ilse 1 jaar geleden
8.5
Twee jaar terug hebben wij voor mijn dochter een Samsung smartphone aangeschaft via Rebuy. Deze liep opeens helemaal vast en bleef uiteindelijk alleen nog maar op zwart beeld staan. Volgens...

Alle reviews ( 1 )

Samsung telefoon

Twee jaar terug hebben wij voor mijn dochter een Samsung smartphone aangeschaft via Rebuy. Deze liep opeens helemaal vast en bleef uiteindelijk alleen nog maar op zwart beeld staan. Volgens de website van Rebuy bieden zij drie jaar garantie, dus hebben we gelijk contact opgenomen met de klantenservice. We mochten de telefoon retour sturen en vielen inderdaad nog onder de garantie. Mijn dochter heeft een nieuwe Samsung gekregen en is weer helemaal happy. Het enige minpuntje was dat het vrij lang duurde, het duurde ruim een maand voordat de nieuwe telefoon geleverd was. Dat was jammer, maar verder echt een top service van Rebuy!

I
Ilse 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!