Radiatorendiscounter

Alle reviews

Radiatorendiscounter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Radiatorendiscounter

Bedankt voor een bezoek aan de reviewpagina van Radiatorendiscounter.nl. Je vindt hier de ervaring en reviews van anderen met dit bedrijf. Je leest hier meer over de service, kwaliteit, en nazorg die dit bedrijf kan bieden. Als jij wel eens een radiator, vloerverwarming, airco, of ketel hebt gekocht bij dit bedrijf willen we graag weten wat je ervan vindt. 

Radiatorendiscounter.nl is een bedrijf waar je alles op het gebied van radiatoren, Cv-buizen, ventilatie, ketels, airco en waterontharders kunt kopen. Dit kan zowel online als in de fysieke winkel in Drunen. 

Vertel ons wat jouw ervaring is met Radiatorendiscounter.nl zodat anderen een duidelijk beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Het is namelijk moeilijk om af te gaan op een website van het bedrijf. Het is fijner om te horen echte ervaringen te horen van mensen. Hierdoor neem je heel wat vragen en onzekerheden weg.

Over Radiatorendiscounter.nl
Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep, dit is een online retailer op het gebied van installatietechnieken. Bij deze groep zijn acht ‘discount’ bedrijven aangesloten. Naar eigen zeggen staan ze niet alleen voor een lage prijs, maar ook voor service.

De Radiatorendiscounter.nl is niet alleen online bereikbaar, maar je kunt ze ook bezoeken in de fysieke winkel in Drunen. Als je in straal van 50km van Drunen woont kan het bedrijf je ook helpen bij de installatie van je ketel of CV. Ze beschikken over een team van erkende installateurs die de volledige aanleg kunnen verzorgen. Als je in de buurt van Drunen woont kun je vragen om deze service mee te nemen in de offerte. Dit kan via email of telefonisch. 

Mocht je niet helemaal op de hoogte zijn van radiatoren, ketels, Cv's etcetera. Dan kun je op de website terecht voor het antwoord op veelgestelde vragen over deze producten. Je komt hier bijvoorbeeld meer te weten over de soorten types radiatoren, hoe je die aan moet sluiten en hoe je een radiator moet ontluchten.

Producten en diensten van Radiatorendiscounter.nl
Bij Radiatorendiscounter.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan radiatoren. Denk hierbij aan designradiatoren, een ecologische radiator, elektrische radiator, of een handdoekradiator. Wil je graag warme voeten houden in de winter dan kun je kiezen voor vloerverwarming, en voor de steeds warmer wordende zomers kun je een airco aanschaffen. 

Naast de verkoop van apparaten kun je bij Radiatorendiscounter.nl ook terecht voor alle toebehoren zoals buizen, reinigingssets, knoppen, aansluitsets en thermostaten. Je kunt dus alles in huis halen om zelf je radiator aan te installeren. Bij alle apparaten staan de mogelijke toebehoren vermeld. 

Je kunt je artikelen eenvoudig bestellen op de website en afrekenen met iDeal, overschrijving, creditcard, of zelfs achteraf. Als je achteraf betaald zijn hier voorwaarden en extra kosten aan verbonden. 

Ervaringen, klachten en tips over Radiatorendiscounter.nl
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met deze discounter. Laat hier je review achter zodat anderen een goed idee krijgen van het bedrijf. Voordat je overgaat tot aanschaf van een radiator wil je namelijk wel wat meer weten over het bedrijf waar je die aanschaf gaat maken. En jij kan daarbij helpen.